Tato zvěrstva prý probíhala v muslimské školce nedaleko Vídně

19.03.2016 16:48

S odkazem na rakouský deník Kronen Zeitung informoval partnerský web ParlamentnéListy.sk o školce nedaleko Vídně, kde měly probíhat sexuální orgie, docházelo na užívání drog a tak podobně. V muslimské školce.

Tato zvěrstva prý probíhala v muslimské školce nedaleko Vídně
Foto: Archiv
Popisek: Modlící se muslimové v mešitě

Vše začalo podezřením z daňových podvodů. Jistého Abdulláha P. kvůli nim začala vyšetřovat policie. Přitom kriminalisté přišli na to, že jedna z muslimských školek, kterou zmíněný pán provozuje, mohla sloužit jako drogové doupě a místo sexuálních orgií. Abdulláh P. narozený v Turecku sám sebe označuje za podnikatele, provozovatele školek a integračních center nedaleko Vídně. Tato centra mohou ve skutečnosti sloužit k radikalizaci věřících.

„Policie získala informace o Abdulláhově byznysu od šestadvacetiletého svědka, který se o něm údajně dozvěděl z internetové seznamky. Svědek se následně seznámil s jedním z Abdulláhových kolegů, který mu řekl o divokých večírcích ve školce. Svědek se podle svého vlastního tvrzení účastnil jednoho z večírků, které zahrnovaly sexuální orgie a konzumaci velkého množství narkotik. Po jednom z nich měla ranní uklízečka ve školce objevit bílý prášek, a to pouze těsně předtím, než děti přišly do školy,“ píše server.

Zdá se, že v minulosti měl Abdulláh falšovat úřední dokumenty, aby získal větší množství státních dotací pro svá komunitní centra. Za poslední dva roky mělo jít o 1,8 milionu euro. Školka navíc mohla hrát roli distribučního drogového místa pro široké okolí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…