Temné sdělení: Napadání žen ve velkém davu? U Arabů známá věc, říká se tomu...

11.01.2016 6:46

Taharruš gamea. Tak je podle německého nedělníku Welt am Sonntag nazýváno sexuální napadání žen v davu v arabském světě. Podle jeho tvrzení je takový jev u Arabů dobře znám. V souvislosti se silvestrovskými událostmi v Kolíně nad Rýnem, kdy bylo znásilněno několik desítek žen, o tom informoval Spolkový kriminální úřad.

Temné sdělení: Napadání žen ve velkém davu? U Arabů známá věc, říká se tomu...
Foto: wikipedia
Popisek: Německá vlajka.

Podle Spolkového kriminálního úřadu narážejí na takovéto delikty policejní úřady postižených zemí zejména během velkých shromáždění lidí, například při manifestacích či demonstracích. Až do silvestra loňského roku tento jev v Německu nebyl, píše český server Novinky.cz.

Spolkový kriminální úřad zároveň uvedl, že o silvestrovské noci nešlo o tzv. přitančení, kdy jde o takové obtěžování, aby došlo k odvrácení pozornosti od skutečnosti, že je oběť okrádána. 

Původní text ZDE.

Podle šéfa policejních odborů Severního Porýní – Vestfálska se ženy v Kolíně nad Rýnem mohou pohybovat beze strachu. V ulicích totiž bude hlídkovat větší množství policistů. Násilnosti se tak během letošního karnevalu neočekávají.

reklama

autor: vef

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…