Ten se doma nudil? Slavný umělec má srandu z Prymuly. Začal hopsat, mlít a nahrávat se na VIDEO

05.04.2020 21:02

Už vám karanténa leze na nervy a nevíte, jak uvolnit napětí a trochu se pobavit? Herec Matěj Ruppert vás naučí tanec, ve kterém hraje roli Michael Jackson, ale i epidemiolog Roman Prymula. Podívejte se sami, jak vypadá taneční dnes asi nejsledovanějšího epidemiologa v České republice.

Ten se doma nudil? Slavný umělec má srandu z Prymuly. Začal hopsat, mlít a nahrávat se na VIDEO
Foto: FB Matěje Rupperta
Popisek: Matěj Ruppert tančí koronavirový tanec

Herec Matěj Ruppert se s tím nepáře. Oblékl se do červené teplákové soupravy, kterou by mu mohl závidět leckterý cvičenec od dob socialismu až po dnešní den, na hlavu si nasadil černou paruku a před kamerou předvedl tanec, ze kterého mnohým divákům spadne čelist. Nebo vybuchnou smíchy.

Anketa

Obstál prezident Zeman v koronavirové krizi?

87%
13%
hlasovalo: 16663 lidí

Když chtěl Ruppert popsat, co vlastně bude v červené soupravě předvádět, zvolil hatmatilku, která mohla připomínat maďarštinu. Ve své kouzelné promluvě zmínil jméno Imricha Bugára, bývalého československého atleta maďarské národnosti, který na olympijských hrách v Moskvě v roce 1980 získal stříbrnou medaili v hodu diskem.

Některé Bugárovy pohyby z diskařského stadionu by se vám možná mohly hodit, pokud se rozhodnete Matěje Rupperta napodobit.

Pokud pamatujete éru krále popu Michaela Jacksona, tak vězte, že i některé Jacksonovy taneční figury se vám mohou hodit.

Ale jak sám Ruppert zdůraznil, zásadní novum v koronavirovém tanci na zlepšení nálady v karanténě představuje figura Romana Prymuly, která se dá jen těžko popsat slovy.

Ruppertův tanec navíc v jednu chvíli přeruší hlasitý výkřik malého dítka  „Tatííí“.

Raději se na taneční vystoupení podívejte sami.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…