Teplárny podvedly moji babičku, řekne u Jílkové občanka. A rozproudí se diskuse o cenách tepla

30.03.2017 12:41

Rozúčtování za dodávky tepla má nová pravidla. Vyplatí se teď šetřit s topením? Dáváte si pozor na podomní a telefonický prodej energií? Neplatíte za plyn a elektřinu předraženou cenu? O těchto a souvisejících tématech se bude dnes večer mluvit na prvním programu veřejnoprávní televize v pořadu Máte slovo.

Teplárny podvedly moji babičku, řekne u Jílkové občanka. A rozproudí se diskuse o cenách tepla
Foto: Hans Štembera
Popisek: Moderátorka pořadu Máte slovo Michaela Jílková

Jeho moderátorka Michaela Jílková bude na uvedená témata ve studiu diskutovat s ředitelem Teplárenského sdružení ČR Martinem Hájkem, předsedou Asociace rozúčtovatelů nákladů na teplo a vodu Jiřím Zerzaněm, organizátorem petice proti dodavateli tepla Štefanem Sucharem, Petrem Černým z občanského sdružení na ochranu spotřebitelů tepla z Liberce, s Klárou Dostálovou, náměstkyní pro řízení sekce regionálního rozvoje MMR ČR, s předsedkyní Energetického regulačního úřadu Alenou Vitáskovou, s Danielou Müllerovou, jejíž babička byla podvedena dodavateli energií a se Zdeňkem Cvrčkem, který se bude soudit s dodavatelem, kterého vysoutěžil.

Pořad Máte slovo vysílá dnes večer program ČT1 od 21:25.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …