Teroristé mohou na naše města seslat strašlivou smrt z nebes, varuje britský deník

23.07.2017 7:35

Server britského deníku The Sun varuje obyvatele měst Západu, že na ně teroristé mohou seslat strašlivou smrt, která sestoupí z nebes. Radikálové mohou nad městy rozptýlit bakterie moru – černé metly lidstva, která děsila především obyvatele středověké Evropy.

Teroristé mohou na naše města seslat strašlivou smrt z nebes, varuje britský deník
Foto: Youtube.com
Popisek: Vlajka Islámského státu

Samozvaný Islámský stát se hroutí, ale odborníci se shodují v tom, že konec této teroristické organizace rozhodně nemusí znamenat konec teroru. Existují obavy, že teroristé vyvíjejí chemické a biologické zbraně, které mohou v jednom ze svých šílených teroristických útoků použít proti Západu. Islamisté mohou např. pěstovat bakterie způsobující mor, které mohou posléze vypustit do ovzduší nad západními městy.

Celý článek v angličtině naleznete zde

Prozatím nebyly nalezeny žádné přesvědčivé důkazy o tom, že by teroristé úspěšně vyvíjeli biologické zbraně, ale to neznamená, že je nevyvíjejí. Možnost, že se teroristé zaměřili např. na bakterie moru, je pro vědce noční můrou.

Kdyby bylo nad městem velikosti Londýna rozptýleno 50 kg bakterií šířících mor v podobě aerosolu, touto strašlivou nemocí by se nakazilo asi 300 tisíc lidí a 72 tisíc z nich by brzy zemřelo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…