To budeme za tupce až do konce? Rudý poslanec obvinil USA, že ,,mladí vycvičení muži", kteří migrují k nám, mají tento temný úkol

18.08.2015 10:09

Na USA jako na viníka současné imigrační vlny ukazuje komunistický poslanec Zdeněk Ondráček. Uprchlická krize je však dle něj pouze předvojem něčeho mnohem temnějšího, co si Američané připravili pro Evropu.

To budeme za tupce až do konce? Rudý poslanec obvinil USA, že ,,mladí vycvičení muži", kteří migrují k nám, mají tento temný úkol
Foto: ksm.cz
Popisek: Poslanec za KSČM Zdeněk Ondráček

Ondráček uvádí, že příčinou současné imigrační vlny je zahraniční politika Spojených států amerických. Ty se prý rozhodly v řadě států, ze kterých dnes proudí nelegální migranti, nastolit svoje pojetí demokracie. Jenomže žádná z těchto zemí o to nestála, takže USA sáhly k silovému řešení – formou barevných revolucí nebo vojenským atakem svrhly tamní vlády a země uvedly v chaos, čímž dle komunistického poslance otevřely uprchlická stavidla.

Ondráček v této souvislosti upozorňuje, že Američané hrají dvojí hru. „Na jedné straně na svých základnách cvičí teroristy, kterým dodávají zbraně a techniku, a na druhé straně proti nim jakoby bojují. Z válkou zmítaných oblastí pak financují dobře živeným a možná i vycvičeným mladým mužům cestu do vysněné Evropy. Na vlně islámského teroru, který postupně zachvacuje celou Evropu, následně zrežírují rozpad EU,“ říká komunistický poslanec.

V nastalém chaosu dle něj budou slabé národní vlády muset hledat ochranu u „velkého bratra za Atlantikem“, který prý rychle přispěchá se svou formou nezištné pomoci. „I proto již nyní USA usilují o posilování své vojenské přítomnosti v jednotlivých zemích Evropy, Českou republiku nevyjímaje. I proto se množí průjezdy amerických vojenských kolon přes území, kde svoje vojáky dislokované zatím nemají. Potřebují místní obyvatelstvo na svoji »dočasnou« přítomnost přivyknout, aby se později třeba nevzpouzelo,“ myslí si Ondráček.

„Obávám se tedy, že pokud nás v Evropě nepotká rozum, nečeká nás a zejména naše děti klidné období. Budeme se k tomu umět postavit, nebo budeme dělat tupce až do konce? To záleží i na nás, protože politici, tedy ti, kteří tvoří světové dějiny, se k tomu zatím sami nemají,“ pochmurně uzavírá poslanec za KSČM.

Celý komentář Zdeňka Ondráčky pro webový portál Haló novin ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …