To by Jarda Foldyna mohl pochopit, i když je to boxer, rýpal do spolustraníka Zaorálek. A přišla mu skutečně úderná odpověď

02.07.2017 12:34

Volební lídr ČSSD Lubomír Zaorálek vyzval přes média svého stranického kolegu Jaroslava Foldynu, aby se krotil, pokud by se ho někdo ptal na nové logo ČSSD. A Foldyna mu taktéž veřejně odpověděl. Raději se podívejte sami...

To by Jarda Foldyna mohl pochopit, i když je to boxer, rýpal do spolustraníka Zaorálek. A přišla mu skutečně úderná odpověď
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Jaroslav Foldyna

Sociální demokracie představila nové logo – růži v srdci. Volební lídr Lubomír Zaorálek chtěl ukázal stranu v novém světle. Staré logo mu připomínalo spíš hlávku zelí a on chtěl ČSSD vykreslit trochu jako obrněnce, který v září vyrazí v plné síle do kampaně. Ne všichni však byli z nového loga nadšení. Volební lídr strany v Ústeckém kraji Jaroslav Foldyna zřejmě nebyl z loga právě nadšen.

Zaorálek mu přes server Novinky.cz poslal vzkaz. „Panu Foldynovi jsme to vysvětlili, i když je boxer, tak myslím, že to pochopil, a slíbil mi, že už nebude mít žádné další komentáře. Kdyby ještě něco říkal, tak to na něj práskněte. Tvrdil, že už bude zticha,“ řekl Zaorálek.

Lídr ČSSD ale možná říkal hop a ještě neměl přeskočeno. Jaroslav Foldyna totiž nemlčel, naopak se rozepsal na sociální síti Facebook.

„V zásadě to nechci komentovat. Snad jen to, že box je pro chlapy, což se o politice tak jednoznačně říci nedá. V ringu boxeři dodržují pravidla, což se o politicích v politice také tak jednoznačně říci nedá. Nedá se říci, že v boxu nepotkáte hlupáka – to samé je i v politice. Rozdíl je však zásadní, hlupák v ringu je nebezpečný jen pro toho soupeře v ringu. Hlupák v politice je však nebezpečný pro celou společnost,“ napsal Foldyna.

Dodal také, že Lubomíra Zaorálka má rád, a domnívá se, že to je dobrý volební lídr. Jen si dovolil přičinit poznámku o boxu a politice.

Jaroslav Foldyna doslova napsal:

A teď na to boxer zareagoval: Piší mi lidé v souvislosti s vyjadřením L. Zaoralka na Novinkách.cz: „Panu Foldynovi jsme to vysvětlili, i když je boxer, tak myslím, že to pochopil a slíbil mi, že už nebude mít žádné další komentáře. Kdyby ještě něco říkal, tak to na něj práskněte. Tvrdil, že už bude zticha,“ řekl Zaorálek.

V zásadě to nechci komentovat. Snad jen to, že box je pro chlapy, což se o politice tak jednoznačně říci nedá. V ringu boxeři dodržují pravidla, což se o politicích v politice také tak jednoznačně říci nedá. Nedá se říci, že v boxu nepotkáte hlupáka - to samé je i v politice. Rozdíl je však zásadní, hlupák v ringu je nebezpečný jen pro toho soupeře v ringu. Hlupák v politice je však nebezpečný pro celou společnost.

Tak jak je to v ringu, tak je to i v politice.

PS boxer do politiky muže, ale jsem si jist, že politik do ringu ne.

PPS Luboše Zaorálka mám rád a věřím, že bude dobrý lídr. Svou poznamkou jej nehodnotim. Pouze poukazuji na drobný rozdíl mezi politikou a boxem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…