To bylo úplně jinak! Dohra vyhrocené situace, do které se zapojil Miroslav Sládek

14.09.2016 15:00

Sdružení pro republiku – Republikánská strana Československa Miroslava Sládka se ohradila proti způsobu, jakým Lucie Hašková, kandidátka NE Bruselu – Národní demokracie, informovala o střetu, k němuž nedávno došlo mezi ní a Miroslavem Sládkem.

To bylo úplně jinak! Dohra vyhrocené situace, do které se zapojil Miroslav Sládek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Jak již dnes ParlamentníListy.cz informovaly, Sládek se s Haškovou potkal na náměstí v Poděbradech. Kandidátka NE Bruselu – Národní demokracie ve Středočeském kraji tam se svým kolegou rozbalila petiční stánek a Sládek pořádal předvolební mítink.

Protože si prý jeho strana zamluvila prostor pro předvolební mítink, vyzval přítomné policisty, aby zjednali nápravu. Ti tak učinili a Hašková se se svým stánkem byla nucena přesunout na druhý konec náměstí.

Video, které údajně zachycuje celou událost, Hašková vyvěsila na svém facebookovém profilu. Podle Jarmily Loužilové ze Sdružení pro republiku – Republikánské strany Československa Miroslava Sládka však neodpovídá realitě a bylo vytvořeno pouze za účelem dodání „důvěryhodnosti výmyslům, které Hašková vypustila“.

Za závažný výmysl označila Loužilová tezi, že náměstí v Poděbradech bylo prázdné. „Byla jsem svolavatelkou a zároveň pořadatelkou všech mítinků pana Sládka v ten den, takže vím moc dobře, jak to na jednotlivých akcích vypadalo,“ stojí v e-mailu, který Loužilová zaslala do redakce ParlamentníchListů.cz.

„Jako bonus Vám posíláme fotografii ze stejného dne, jen pořízenou o pár hodin později. Bylo by dobré si položit otázku, pro koho tato ‚bojovnice proti islámské invazi‘ vlastně pracuje a na čí výplatní listině je,“ uvedla Loužilová. Na přiložené fotografii je zachycena Hašková s někdejším předsedou TOP 09 Karlem Schwarzenbergem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…