To čuměli: Německého prezidenta přišel volit politik Zelených. Nebo politička? Posuďte sami, zde je VIDEO

14.02.2017 14:01

Od neděle je jasné, kdo bude novým prezidentem Spolkové republiky Německo. Parlament do této funkce zvolil dlouholetého ministra zahraničí, sociálního demokrata Franka-Waltera Steinmeiera. K volbě nového prezidenta se odpovědně postavil také transvestita známý jako Olivia Jones. V Německu poměrně populární obr s 207 centimetry výšky a křiklavě růžovými vlasy. Raději se podívejte sami.

To čuměli: Německého prezidenta přišel volit politik Zelených. Nebo politička? Posuďte sami, zde je VIDEO
Foto: Hans Štembera
Popisek: Německá vlajka

Olivia Jones, občanským jménem Oliver Knoebel, byl – či možná spíše byla – jedním ze 1260 delegátů, kteří v neděli volili německého prezidenta. Stal se jím Frank-Walter Steinmeier. Hlavu státu v Německu volí sbor volitelů složený ze 630 poslanců a stejného počtu reprezentantů jednotlivých spolkových zemí. Olivia Jones zastupovala stranu Zelených.

Britská BBC s tímto pánem-dámou přinesla rozhovor, v němž transvestita vyjádřil přání stát se v budoucnu německým prezidentem. Olivia Jones doufá, že stávající prezident Steinmeier bude působit jako protiváha americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi.

Na internetu koluje fotografie, na které je Olivia Jones vyfocená s německou kancléřkou Angelou Merkelovou. Transvestita by se prý rád vyfotil také s předsedkyní Alternativy pro Německo (AfD) Frauke Petryovou a při té příležitosti by jí rád řekl či řekla, že se AfD nemusí vymezovat proti homosexuálům, protože to jsou normální lidé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…