To je gól: Migranti ze Sýrie hajlovali v Německu

04.09.2018 12:40

Policie v německém Cottbusu musela řešit nezvyklý případ trestné činnosti. Podle očitých svědků došlo v tamní čtvrti Saspow k propagaci nacismu. Překvapivě za ní stáli přistěhovalci.

To je gól: Migranti ze Sýrie hajlovali v Německu
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Někteří migranti spí i přímo na ulici

Členové Alternativy pro Německo, hnutí Pegida a dalších subjektů, které se staví kriticky k migraci, jsou často označováni mainstreamovými politiky a novináři za neonacisty. Je tomu tak i v případě nepokojů v Saské Kamenici, kde údajně došlo na demonstracích k hajlování a všichni nespokojení občané města jsou tak označování za nacisty. V Cottbusu se však ukázalo, že propagovat symboly nacismu zdaleka nemusí jen rodilí Němci.

V neděli večer tak byli policisté z Cottbusu přivoláni do čtvrti Saspow, kde podle očitých svědků provolávala nechvalně známé „Sieg heil“ skupina přistěhovalců. Když dorazili strážci zákona na místo činu, setkali se zde se skupinkou syrských migrantů ve věku mezi sedmnácti a devětadvaceti lety. Místní odbor pro vyšetřování trestných činů následně zahájil proti syrským migrantům vyšetřování.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…