To je hnus. Rozchod Paroubkových pokračuje něčím, co snad ani nechcete vědět

21.02.2017 14:44

„Válka Paroubkových“ pokračuje. Nyní si server iDnes.cz všiml již starších slov tchyně expremiéra Jiřího Paroubka Kláriky Černé-Valovičové. Je z nich patrné, že desetileté manželství její dcery mělo problémy již asi delší dobu.

To je hnus. Rozchod Paroubkových pokračuje něčím, co snad ani nechcete vědět
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Černá-Valovičová se již začátkem ledna domnívala, že Paroubek by se měl věnovat své nemocné manželce a sedmileté dceři Margaritě. Paroubkovu tchyni tehdy rozčílila expremiérova slova v pořadu Kilák, kde Paroubek hovořil o změně životního stylu a stravování. Právě v komentářích k pořadu na facebookové síti zveřejnila svůj názor.

Komentáře najdete ZDE.

Paroubek tam totiž podotkl také to, že se rozhodl žít zdravěji právě kvůli mozkové příhodě své ženy, neboť nechce dopustit, aby se jejich dcerka stala oboustranným sirotkem.

„Věnuj se rodině!“ láteří tchyně. Petra je podle ní křehká a další stresy určitě nezvládne. „Co jsou to za kydy, že dítě nemůže být dvojnásobný sirotek! Už jsi moji dceru pohřbil? Proto tvoje Zuzana chodí k vám a supluje jedinou babičku Margaritky? Proto já k vám nemám přístup? Pokud to je pravda, tak jsi totálně bezohledný k Petře, protože Zuza Petru nenávidí a jinak to nebude!“ uvedla Paroubkova tchyně. Zuzanou myslela první manželku Paroubka, s níž se rozvedl právě v době, kdy se zamiloval do o několik let mladší Petry. 

„Chudák moje dcera – nemocná a nemá se jak bránit! Je mi špatně, když čtu o idylce Jiří+Zuza+Petra Paroubkovi. Ale Petra není sama, má matku a bráchu... Přestaň s ní manipulovat!“ uvedla Černá-Valovičová. Závěrem se pak zeptala, z čeho byla mrtvice její dcery. „Všichni kolem se ptají na domácí násilí. Proč jsem nemohla svoji dceru navštívit na JIP, když byla v ohrožení života? Odstavil jsi Petru od své rodiny, aby dělala jenom to, co potřebuješ! Kam až zajdeš?“ zeptala se závěrem.

Původní text ZDE.

A právě z důvodu obav o své zdraví podle všeho Paroubková od manžela odešla. Ve svém dopise, jejž Paroubek zveřejnil, uvedla, že již nemohla dál. „Poslední týdny jsem měla strach z tvých reakcí. Tlačil jsi na mě a psychicky mě vydíral. Nejspíš ti to nedocházelo. Žila jsem v neustálém strachu, s čím přijdeš,“ napsala Paroubková. Paroubek pak uvedl, že jeho žena trpí těžkými depresemi a bere řadu léků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…