To je legrace: Poradce Topolánka brojil proti Zemanovi. A pak mu Veselovský pustil záznam z oslavy... Hádejte koho

14.11.2017 8:58

Hostem Martina Veselovského v pořadu DVTV.cz byl marketingový expert Jakub Horák, který spolupracoval s Českou pirátskou stranou a nyní se rozhodl pracovat pro prezidentského kandidáta Mirka Topolánka.

To je legrace: Poradce Topolánka brojil proti Zemanovi. A pak mu Veselovský pustil záznam z oslavy... Hádejte koho
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek odstartoval prezidentskou kampaň. Podle svých slov na prezidenta má

Veselovský si úvodem do Horáka rýpl za to, že Pirátům pomohl do Sněmovny s heslem „Pusťte nás na ně“, což bylo myšleno právě proti starým strukturám, ač nyní jde do boje právě s Topolánkem. „Jíte někdy čokoládu? A jíte někdy hořčici? Zkrátka pro každou věc se hodí něco jiného. Piráti byli dobří pro to, aby vnesli do politiky mládí. V případě Mirka Topolánka se jedná o silného kandidáta na funkci prezidenta. A já ho podpořil proto, že jako jediný může zničit pakt Babiš–Zeman,“ sdělil Horák.

Anketa

Co říkáte na to, že ČSSD vyloučila Jakuba Patočku?

hlasovalo: 6691 lidí

Video najdete ZDE.

„Země potřebuje změnu a Topolánek má sílu tu změnu provést,“ dodal následně Horák. Sice vzpomněl na Topolánkovy kauzy – například kauzu Dalík – ale myslí si, že to není to podstatné. „Pro mě to je méně podstatné než to, že tu vzniká mocenský pakt Zeman–Babiš. Co se týká jeho vztahů k Marku Dalíkovi, to se zeptejte jeho,“ podotkl Horák. On sám v kampani nebude řešit komunikaci jeho vztahů s Markem Dalíkem. Podle jeho slov musí vysvětlit, že se poučil, a lidé mu to buď uvěří, nebo ne.

Veselovský následně pustil Horákovi nahrávku, kde se Mirek Topolánek účastní narozenin Zemanova poradce Martina Nejedlého, s poukazem právě na to, že Horák tvrdí, že chce rozbít mocenský pakt Zeman–Babiš.

„Některé příběhy jsou delší, některé jsou emotivnější, některé jsou ty, které mi v životě strašně pomohly. A když třeba tady vidím Mirka Topolánka a dívám se na něj, tak ten příběh je opravdu ten, který říkám... Takže můj přípitek je na opravdové chlapy a na chlapa..." nechal se slyšet Nejedlý.

„Problém to je. Od Mirka Topolánka jsem ale slyšel, že jsou známí velice dlouho, někde z baseballu nebo basketballu. A Mirek Topolánek dělal v byznysu a přijde mi logické, že byznysmen se snaží udržovat vztahy s lidmi, kteří jsou v okolí hlavy státu,“ podotkl Horák k této situaci. 

„V Česku těch mocných lidí je pár stovek, všichni se znají. Já o tom, jak hluboký je jejich vztah, nic nevím. To jsou opravdu otázky na Topolánka a Nejedlého. Já jsem jen jejich textař,“ poznamenal Horák, jenž už pro Topolánka vymyslel slogan. „Mimochodem, on si celou kampaň dělá sám – Twitter, Facebook. Moje role určitě není tak silná jako lidí v marketingu ANO. Má to v hlavě velice srovnané, je odpočinutý, plný energie,“ dodal také Horák. Topolánek je podle něj dobrý v tom, že je autentický. 

Následně se také obul do prezidenta Miloše Zemana, jenž podle něj rozeštvává lidi. „Štve je různými jízlivými výroky proti sobě. Mandát by už neměl vykonávat,“ domnívá se. „Jiří Drahoš je slušný člověk, ale v té situaci, kdy se tady snaží mít vládu bez důvěry Andrej Babiš, tak Babiš si Drahoše namaže na chleba,“ vyjádřil se pak k dalším protikandidátům Horák.

Video Mirka Topolánka přicházejícího na oslavu Martina Nejedlého:

reklama

autor: vef

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…