To je náhoda: Zrovna, když v Bavorsku vydali studii, že roste počet znásilnění... Hádejte, co se stalo

17.09.2017 20:32

Server TZ.de přinesl informaci o tom, že dva migranti v pátek večer v Bavorsku znásilnili šestnáctiletou dívku. Když se o totéž pokusil třetí, vyrušil ho muž procházející kolem.

To je náhoda: Zrovna, když v Bavorsku vydali studii, že roste počet znásilnění... Hádejte, co se stalo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Německá vlajka

Šestnáctiletá dívka šla v pátek večer ve městě Höhenkirchen-Siegertsbrunn ve Spolkové zemi Bavorsko na vlak. Ale nedošla tam. Cestou ji znásilnili dva migranti ve věku 17 a 27 let. Třetí mladík ve věku 18 let jen přihlížel, když chtěl vykonat tutéž zrůdnost jako jeho kumpáni, byl vyrušen.

Pachatelé sice z místa činu utekli, ale policie je relativně rychle dopadla nedaleko místa činu. Informaci o zločinu policie obdržela v pátek 20:19. Znásilněnou dívku odvezli do nemocnice. Z nemocnice si dívku vyzvedla matka.

Anketa

Jak hodnotíte svou životní úroveň

36%
46%
10%
hlasovalo: 8434 lidí

Celý článek v němčině naleznete zde.

Zpráva o znásilnění se na veřejnost dostala v době, kdy bavorský ministr vnitra Joachim Herrmann (CSU) představil veřejnosti šokující zprávu o rostoucím počtu pokusů o znásilnění v Bavorsku. Experti ke zprávě dodávají, že ze statistického hlediska bylo třeba s podobným vývojem počítat.

U všech tří migrantů bylo zjištěno, že jde o občany Afghánistánu, kteří do Německa dorazili jako uprchlíci. Násilníci jsou v tuto chvíli ve vazbě. Podle serveru deníku Bild jim hrozí dva roky vězení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…