To je normální, že se člověk zamiluje… Na ČT vypovídali poslanci ODS o Nečasovi

16.02.2014 22:04

Redaktoři ČT se v pořadu 168 hodin ptali několika členů ODS na názor ohledně vztahu Petra Nečase a Jany Nečasové (dříve Nagyové). Podle nich je stíhání bývalého předsedy občanských demokratů absurdní, novináři, kterých se v pořadu ptali na jejich názor, byli ale proti.

To je normální, že se člověk zamiluje… Na ČT vypovídali poslanci ODS o Nečasovi
Foto: Radim Panenka
Popisek: Expremiér odmítl vypovídat i kvůli tomu, že mezi obviněnými je jeho současná maželka

„Je absurdní, opravdu absurdní stíhat zrovna Petra Nečase z korupce,“ řekl ve 168 hodinách poslanec ODS Zbyněk Stanjura. Podobně hovořil i Marek Benda, podle něhož by se mohly stíhat tisíce politiků, ale stíhá se zrovna Petr Nečas. Podle něj přišel „naprosto neuvěřitelný zásah státních zástupců“.

„To já nepovažuju za chybu, to se může stát, že se člověk zamiluje. To je normální věc,“ vypověděl bývalý ministr zemědělství Petr Bendl ohledně vztahu Nečase a Nagyové.

S tím však nesouhlasí novináři seznámení s kauzou. Například podle Jany Klímové z týdeníku Respekt není možné zamilovat se a tím omlouvat zločiny, které člověk následně páchá. „Je možné, že kdyby neměl osobní vztah s Janou Nagyovou, tak by se do některých věcí nepouštěl,“ připustila ale na adresu Nečase. „I Jana Nagyová, kdyby k němu neměla vztah, tak by možná nepřekračovala své pravomoci,“ dodala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…