To je síla: Proti Donaldu J. Trumpovi se postavily čarodějnice. Chtějí ho začarovat

13.03.2017 10:12

Proti Donaldu Trumpovi se již veřejně postavilo mnoho bizarních figur. Od bývalých členů komunistické strany přes novodobé neomarxisty až po Martina Schulze. Nyní však čelí americký prezident nové výzvě. Spojily se proti němu čarodějnice.

To je síla: Proti Donaldu J. Trumpovi se postavily čarodějnice. Chtějí ho začarovat
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Donald Trump

Novodobé čarodějnice ze všech koutů světa spojily své síly v prvním ze tří plánovaných okultních rituálů a snaží se Trumpa zastavit. Bizarního projektu se účastní mezi jinými také známá americká zpěvačka Lana Del Ray, která vyzvala na svém twitteru k účasti i své příznivce. Na fotografii má zpěvačka zvednutou levou ruku a pokrčený palec v dlani, což symbolizuje starý pohanský rituál. K tomu ve svém tweetu uvádí datum 24. února, 26. března a 23. května, kdy se rituály konají.

Iniciativa Lany Del Ray našla odezvu mezi mnoha jejími příznivci, když tweet téměř sto tisíc z nich označilo „srdíčkem“ a asi čtyřicet tisíc jej sdílelo mezi své přátele. Odpůrci Trumpa, kteří se chtějí rituálu účastnit, potřebují oranžovou svíčku, jeho obrázek, malý hřebík, misku s vodou, misku se solí, pírko, zápalky a popelník. Poté mají vyřezat jeho jméno na oranžovou svíčku a poté odříkat předem dané zaklínadlo.

Celý text v angličině je ZDE.

„Vyzývám vás, abyste nedovolili Trumpovi uškodit lidské duši, stromu, zvířeti, skále nebo moři. Zabraňte mu v porušování občanského řádu, v uchvácení naší svobody či naplnění naší mysli nenávistí, zmatkem, strachem nebo zoufalstvím,“ cituje server New.com.au část zaklínadla, po jehož odříkání je odpůrcům Trumpa doporučeno, aby se na konci rituálu začali nahlas smát, skákat nahoru a dolů, tleskat rukama a dupat nohama.

Čarodějnicím je potom doporučeno, aby oranžový pahýl s vyrytým jménem Trumpa zlikvidovali na křižovatce nebo pod tekoucí vodou. Videonahrávka facebookové skupiny Wiccans ukazuje první ze tří plánovaných rituálů, který proběhl 24. února. Nikdo ale přesně neví, kdo rituál pořádá a pod svým občanským jménem se k němu také nikdo nehlásí. Video koluje po několika podobně laděných skupin, které většinou nejsou veřejně přístupné.

Podle profesorky na University of Newcastle Marguerite Johnson čerpalo mnoho účastníků prvního masového „protitrumpovského“ rituálu z různých duchovních a náboženských oblastí. Některé čarodějnice údajně řešily, jestli jsou plánované rituály namířené proti americkému prezidentu etické a obhajitelné z hlediska údajně mírumilovných cílů této organizace. Nicméně druhý rituál by se měl 26. března v každém případě uskutečnit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…