To jsou věci: Afričan masturboval před školkou. Nelíbejte se před mešitou, napomínal muslim

27.09.2017 10:47

Itálie se seznamuje se stále novými a novými zvyklostmi, které do Evropy přinášejí imigranti. ParlamentníListy.cz upozornila česko-italská blogerka Monika Pilloni na několik událostí, nad kterými zůstává rozum stát. Po radě mezikulturního koordinátora evropským ženám, že při znásilnění se mají uvolnit a pak to bude hezké, se nyní Italové seznamují s dalšími zvyky „nových samců“.

To jsou věci: Afričan masturboval před školkou. Nelíbejte se před mešitou, napomínal muslim
Foto: victorikoli.blogspot.cz
Popisek: Imigranti

Velmi překvapen byl manželský pár v Římě, který se procházel v okolí místní mateřské školky. Před ústavem pro předškoláky stál muž afrického vzhledu, měl stažené kalhoty a ruce v rozkroku. Po nějaké době se však manželům zdálo, že v této pozici setrvává příliš dlouho na to, aby pouze vykonával malou potřebu.

Zavolali tedy policii. Strážci zákona však byli po příjezdu velmi překvapeni, že muž nemočí, ale před mateřskou školkou se sexuálně uspokojuje masturbací. Jejich námitek prý muž nedbal, navíc se ukázalo, že italsky rozumí jen velmi omezeně. Mezitím muž dokončil, co započal a když jej policisté chtěli zadržet, velmi se mu to nelíbilo, bránil se a ve finále jednoho z policistů pokousal.

Anketa

Bude válka mezi USA a KLDR?

17%
83%
hlasovalo: 2265 lidí

PODROBNOSTI V ITALŠTINĚ ZDE

Po předvedení na stanici se muž odmítl jakkoliv identifikovat, šetřením se však zjistilo, že jde o jednačtyřicetiletého imigranta původem z Nigérie. Prokurátor navrhl, aby na něj byla uvalena vazba.

Obestoupili ženu u popelnic...

Případy sexuálního násilí se v Římě množí a zděšení nad nimi vyjádřila už i místní levicová starostka, která jinak „vítání“ imigrantů velmi propaguje. Dvojice televizních reportérek se rozhodla situaci zdokumentovat a se skrytou kamerou vyrazila do ulic. Konkrétně do čtvrti mezi náměstím Vittorio a nádražím Termini, kde prý dochází k nejšílenějším scénám.

Například v neděli ráno tudy procházela jednatřicetiletá žena, když si všimla, že ji upřeně sledují dva muži. Protože v okolí viděla dvě policejní hlídky, šla dále. Muži ji však pronásledovali a po chvíli ji obklíčili a přinutili zastavit u popelnic. Následně začali ženu osahávat. Její křik přivolal policisty, kteří oba muže zadrželi. Jednalo se o 34letého Alžířana a 46letého Tunisana. Ani jeden z nich neměl povolení k pobytu, zato oba měli záznamy v trestním rejstříku.

VÍCE ZDE

Reportérky následně v oblasti natočily video, dokumentující, jak to zde vypadá. Můžeme na něm pozorovat skupiny imigrantů, upřeně pozorujících evropské ženy a povykujících na ně. A když na město padne noc, jsou záběry ještě dramatičtější.

NA VIDEO SE MŮŽETE PODÍVAT ZDE

Ne vždy jsou však imigranti k intimnímu sbližování takto tolerantní. To poznal zamilovaný pár, který se líbal na ulici. Bohužel zrovna v místě, které muslimové považují za posvátné, a jeden z imigrantů neváhal dát jim své znechucení najevo velmi brutálním způsobem.

V noci z neděle na pondělí se mladý pár procházel římskou čtvrtí Esquilino a čas od času se oba zamilovaní zastavili, aby se políbili. Při jedné takové zastávce byli zničeho nic fyzicky napadeni. Třiadvacetiletý imigrant, původem z Malajsie, strkal, mlátil pěstí a pak i kopal do obou milenců a přitom hystericky vykřikoval, že svým líbáním znesvětili svaté místo. Oba milenci totiž, aniž si to uvědomili, právě stáli před mešitou.

VÍCE V ITALŠTINĚ ZDE

Muž napadl i přivolané policisty. Ti jej zadrželi a předvedli na policejní stanici, kde se zjistilo, že muž žije v Itálii jako bezdomovec. Podle oficiální policejní zprávy se nezjistilo, že by byl napojen na muslimské radikály, zato však prý trpí „duševními poruchami“.

Mešita, před kterou se celá scéna odehrála, přitom prý byla úřady uzavřena, neboť se v ním měly scházet radikalizované skupiny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…