To jsou věci: Bulvár píše o údajném divokém rozchodu policejního prezidenta a poslankyně ODS

20.12.2013 10:55

Policejní prezident Martin červíček má starosti. Bulvární deník Blesk píše, že kromě náročné situace, kdy jsou dva policejní prezidenti, se musí vyrovnávat s rozchodem s poslankyní ODS Janou Černochovou. Rozchod podle zjištění deníku probíhal bouřlivě, policejní prezident prý potupně sbíral své kufry před domem.

To jsou věci: Bulvár píše o údajném divokém rozchodu policejního prezidenta a poslankyně ODS
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslankyně za ODS Jana Černochová

Anketa

Jaké budou letošní Vánoce u vás doma?

hlasovalo: 8105 lidí

Sněmovna se údajně baví „italským“ rozchodem policejního prezidenta Martina Červíčka s poslankyní ODS Janou Černochovou. Podle zjištění Blesku po čtyřech letech našel Červíček své věci vyhozené před domem. „Kufry s věcmi měl naskládané před barákem. Policejnímu řediteli muselo být dost trapně,“ popisoval deníku vyvrcholení vztahu jeden z politiků.

Černochová však popírá, že by se něco podobného událo. „Jsme dva dospělí lidé, rozešli jsme se naprosto spořádaným způsobem,“ tvrdí poslankyně. Důvodem prý byl nedostatek času, který na sebe měli.

Že se blíží rozchod, Černochová naznačila už v odpovědi pro čtenářku ParlamentníchListů.cz na začátku prosince. "Pro váš klid Maruško, s panem Červíčkem už si doma nepovídám,“ zmínila v odpovědi.

Blesk nezapomněl zmínit, že Černochová se po rozchodu s Červíčkem mohla opět vrátit do bezpečnostního výboru sněmovny, který opustila v roce 2012, když její přítel nastoupil do funkce policejního prezidenta. Nyní se do něj vrátila.

„Nemyslím si, že bychom na ty čtyři roky měli špatně vzpomínat,“ cituje deník její hodnocení společně strávených let.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…