To už je síla! Pánové Rosí a Kundra...U komunistů bouchly saze kvůli tomu, co prohlásili v ČT

24.06.2017 11:37

Kvůli označení dezinformátoři se na webu HaloNoviny.cz rozčílila Monika Hoření z KSČM. Takto totiž Newsroom ČT minulou neděli označil české účastníky všeslovanského sjezdu, který se konal v květnu v Moskvě.

To už je síla! Pánové Rosí a Kundra...U komunistů bouchly saze kvůli tomu, co prohlásili v ČT
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

„Skupina Čechů a Češek tvořící delegaci Českomoravského slovanského svazu přijela na shromáždění zástupců všech slovanských zemí připomenout 150 let od všeslovanského sjezdu konaného v roce 1867 v Moskvě. Bylo to tedy jubilejní setkání Slovanů. Inu, jakkoli se hlásit ke slovanství je zřejmě v naší demokratické společnosti zločinem, který musí být patřičně potrestán… Žádní Slované. Jsme přece potomky Keltů!“ poznamenela Hoření.

  • Původní text ZDE

Následně se rozčílila i nad tím, že podle ní nezdravě ambiciózní moderátor pořadu Luboš Rosí nazval skupinu lidí z delegace za „české novináře, kteří vyrazili do Moskvy se poradit“. Tito lidé však podle ní vykonávají či vykonávali různá povolání. „To už je síla. Zodpovědní českotelevizní činovníci a třeba i páni a paní radní by měli vědět, že tento pořad, který se vždycky tváří hrozně důležitě, trefil kozla,“ rozzlobila se Hoření s tím, že označit občanské účastníky jedné mezinárodní akce za novináře je opravdový nesmysl. „A fakt mě nepřesvědčí ani tento pán s tváří pokerového hráče, jenž si na boji proti ‚Putinovým agentům‘ založil docela slušnou živnost,“ dodala Hoření a rýpla si i do novináře Respektu Ondřeje Kundry. 

Závěrem dodala, že v Moskvě probíhaly slovanské sjezdy dva. „Až to pánové Rosí a Kundra zjistí, jistě přijdou s další zaručenou teorií o spiknutí českých dezinformátorů,“ uzavřela.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…