To už jen tak neuvidíte. Dva předsedové ODS a dva premiéři v jednom studiu

19.04.2015 6:53

Hosty nedělních Otázek Václava Moravce budou premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) či jeden z jeho předchůdců na postu předsedy vlády Mirek Topolánek. Řeč bude jak o financování politických stran, tak o české energetice.

To už jen tak neuvidíte. Dva předsedové ODS a dva premiéři v jednom studiu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka

Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) a předseda ODS Petr Fiala budou prvními hosty nedělních Otázek Václava Moravce. Rozeberou otázky, na nichž by mohla spolupracovat koalice s opozicí. Stranou jejich pozornosti nezůstanou ani chystané změny ústavy či problematika financování politických stran. Pravděpodobně dojde i na stávajícího ministra financí Andreje Babiše.

Dalšími hosty ve vysílání budou ministr životního prostředí Richard Brabec (ANO), komunistická europoslankyně Kateřina Konečná a expremiér Mirek Topolánek. Diskutovat budou o podpoře obnovitelných zdrojů, celkové energetické koncepci státu a ochraně životního prostředí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…