Tohle Petr Fiala nerozdýchá. Pavel Novotný se pořádně „zhulil“ a sestavil seznam nepohodlných. Chce se pomstít

20.12.2019 10:55

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný (ODS), který na sebe svými výroky poutá pozornost i za českými hranicemi, si pořádně „zahulil“ a navzdory slibu předsedovi ODS Petru Fialovi o slušném chování opět rozvířil vody, tentokrát sestavením seznamu nepohodlných, který neváhal zveřejnit na sociální síti.

Tohle Petr Fiala nerozdýchá. Pavel Novotný se pořádně „zhulil“ a sestavil seznam nepohodlných. Chce se pomstít
Foto: Repro Youtube
Popisek: Pavel Novotný

„Pár skotů a tři brka a rozhodnutí dát zase mediální prostor jiným, no, ale, že jo, abych to nějak to, no, jako že, co se nějaký rešerše výstupů týče, tak, no jo, ale já už nemůžu napsat banda zm... dyk jsem slíbil panu předsedovi... ech... no...“ předepsal řeporyjský starosta k připojenému „Listu pomsty“.

Anketa

Bojíte se Číny?

7%
93%
hlasovalo: 20459 lidí

Na první příčku seznamu těch, kterým se chce mstít, umístil bývalého kancléře a dnes výkonného ředitele Institutu Václava Klause Jiřího Weigla, k němuž připsal, že je „smrdutý oposum, ne tuplovaný oposum“. Weigl se nechal totiž například slyšet, že starosta akorát předvádí, jak pokračuje rozklad Česka.

Na druhé místo pak Novotný dosadil českého antropologa, profesora Iva Budila, jenž starostu městské části Praha-Řeporyje po jeho vystoupení v ruské televizi považuje za vrchol morálního rozkladu, vyčítá mu, že během pár minut zničil všechny dobré reference o naší republice.

K potyčce Novotného s Rusy a jeho účasti v ruské státní televizi, kde hovořil ohledně svého záměru postavit pomník takzvaným vlasovcům, se kriticky vyjadřoval i bývalý radní pro rozhlasové a televizní vysílání Petr Štěpánek se slovy, že škoda, kterou Novotný tentokrát způsobil, je prakticky nevratná. Za to v „Listu pomsty“ získal u Novotného třetí místo.

Pozadu nezůstal ani politik a bývalý policista Stanislav Huml, čtvrté místo náleží právě jemu. Ten například Novotného za jeho chování v ruské státní televizi neváhal označit za „blba“.

Páté místo pak náleží komentátorce Karolíně Stonjekové, ta se vzhledem ke nekonzervativnímu chování Pavla Novotného podivovala, že se z konzervativní strany ODS proti jeho chování nikdo neozval. Podezřívá tak ODS, že „je ráda, že starosta je stále v médiích, protože nemá témata, se kterými by se do nich dostala“.

Jako další v hledáčku nepohodlných, kteří chování řeporyjského starosty odsoudili a viní jej z poškozování vztahů mezi Českou republikou a Ruskem, se na pátém místě umístil publicista Pavel P. Kopecký, na šestém místě člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Vadim Petrov. Sedmá příčka ve výběru Novotného připadla politickému marketéru a manažeru Petru Viktorýnovi. Po něm pak následoval mediální a politický analytik Štěpán Kotrba a poslankyně za SPD Karla Maříková.

Závěrem pak Pavel Novotný připsal, že v případě, že se nestane „Nikým“ a bude to jenom „List pomsty“, tak zmíněné nechá po připojení Třebonic coby imperátor hodit krokodýlům. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…