Tohle vám v TV neukážou! Pravda o migrantech, zaútočil Matteo Salvini. Přidal VIDEO

28.01.2019 13:42

Tento příběh jste již pravděpodobně slyšeli: Loď humanitární organizace zachránila migranty ze Středozemního moře a Matteo Salvini odmítá, aby jim bylo povoleno se vylodit v italském přístavu. Italská levice a média podle Salviniho podsouvají divákům falešný obraz migrantů, kteří se nemohou vylodit. „Já vidím muže s obnaženým hrudníkem, klidné moře, sluchátka a mobilní telefony...“ říká populární italský politik.

Tohle vám v TV neukážou! Pravda o migrantech, zaútočil Matteo Salvini. Přidal VIDEO
Foto: Repro Facebook
Popisek: Migranti z lodě Sea Watch 3

Podle zpráv serveru ABCnews v neděli italští politici provedli kontrolu na palubě lodi Sea Watch 3, která 19. ledna „zachránila“ z vod poblíž Libye 47 mužů a chlapců, aby zjistili, jak se migrantům, kterým Salvini odmítá povolit vylodění, vede. Podle opozičních politiků migranti strádají hlavně mentálně, vzhledem k tomu, že byli měsíce nebo i roky zadržení již v Libyi. Stefania Prestigiacomová se vyjádřila, že migranti jsou vyčerpaní a mají k dispozici pouze jednu toaletu. „Dobře, shodneme se, že Evropa by ve věci migrace měla dělat více, ale pusťte je,“ řekla podle ABCnews politička reportérům.

Anketa

Podporujete prezidenta USA Donalda J. Trumpa? (anketa od 28.1.2019)

69%
hlasovalo: 4327 lidí

Podle serveru je tato loď poslední, která ještě po Salviniho zákazu kotvení s migranty v italských přístavech migranty zachraňuje. Salvini prý pohrozil, že na palubu pošle policii, aby prošetřila, zda není tato německá humanitární organizace ve spojení s lybijskými pašeráky.

Sám Matteo Salvini má však na věc jiný názor. Sdílel video se záběry z lodi s komentářem: „V TELEVIZI TI TO NEUKÁŽOU, ROZEŠLI TO ALESPOŇ NA INTERNETU! TV zprávy a italská levice nám podsouvá rozbouřené moře, zimu, že by psa nevyhnal, a děti na palubě... Jak by ne, posuďte sami!!! Já vidím muže s obnaženým hrudníkem, klidné moře, sluchátka a mobilní telefony...
JÁ NÁZOR NEZMĚNÍM. Do Itálie se bude jezdit v souladu se zákony, jinak STOP.“

Původní článek ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…