Tomio Okamura bojuje za tradiční rodinu. Propagace homosexuálů je prý sebevražedná

22.03.2015 21:34

Předseda Úsvitu přímé demokracie Tomio Okamura se postavil po bok kardinála Dominka Duky a dalších konzervativních představitelů, když se důrazně zasadil o obhajobu tradiční rodiny. Ačkoli přiznává, že má mezi homosexuály i přátele, jasně konstatuje, že úlohu tradiční a co nejširší rodiny nelze ničím nahradit. Varoval také před dnes populárními "singles".

Tomio Okamura bojuje za tradiční rodinu. Propagace homosexuálů je prý sebevražedná
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

"Zatímco se své rodiny – tedy vlastní krve - zbavujeme, snaží se nám tu mainstreamová média a část politiků a aktivistů vytvořit dojem, že skutečnou rodinou může být lesbická partnerka matky, homosexuální přítel otce nebo dokonce dva cizí homosexuálové. Moderní doba a modernisté rozbili nejprve rodinu na atomy a následně se pokouší absolutně zvrátit její podstatu. To je sebevražedný trend," varuje Okamura.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Alarmující podle jeho názoru je, že "děti" v produktivním věku často odmítají pečovat o své rodiče nebo dokonce budovat. Takoví lidé - říkáme jim singles - vlastně žijí jen sami pro sebe. A podle Okamury je to důsledek rozmazlující výchovy, kterou si často dnešní mladí lidé prošli.

Ačkoli uznává, že je sexuální orientace soukromou záležitostí, úlohu tradiční rodiny nic nenahradí. Onu tradiční hodnotu nevidí však Okamura jen v plození dětí, ale také v jejich následné důsledné výchově.

Celý text najdete zde.

"Pokud tu budeme mít dobré vícegenerační rodiny, které budou dětem vštěpovat tradiční evropské křesťanské hodnoty, jako je pracovitost, poctivost, odpovědnost či pokora a skromnost, tak je jedno, kolik nás je," zdůrazňuje poslanec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…