Tomio Okamura našel svého primátora Prahy. Je to tento muž

08.07.2014 13:26

VÍME PRVNÍ V Úsvitu debatují o obsazení pozice lídra kandidátky v Praze. Poslanec Marek Černoch pro ParlamentniListy.cz potvrdil, že patří mezi adepty, kterým by mohlo patřit první místo. Černoch poukazuje na to, že v hlavním městě existuje řada zásadních problémů, které je nutné řešit.

Tomio Okamura našel svého primátora Prahy. Je to tento muž
Foto: Hnutí Úsvit
Popisek: Marek Černoch, poslanec za Úsvit

V hnutí Úsvit finišují vnitrostranické diskuse o tom, koho postavit jako lídra kandidátky pro obecní volby v Praze. Mezi adepty se objevilo také jméno poslance Marka Černocha. „Byl jsem osloven, ale ještě jsme se definitivně nedomluvili. V tuto chvíli to není jisté,“ reagoval pro ParlamentniListy.cz syn zpěváka Karla Černocha.

„Pozici lídra bych asi přijal, protože si myslím, že v Praze je spousta práce. Je tu řada problémů, které je potřeba řešit jak v oblasti bezpečnosti nebo dopravy. Zatím diskutujeme, ale nepadlo konečné stanovisko,“ upozornil Černoch.

Jak zdůraznil poslanec Úsvitu, má ve sněmovně spoustu práce, takže i sám musí dobře vyhodnotit, zda je pro něj vhodné pozici lídra přijmout. „Chci dělat práci naplno a v Poslanecké sněmovně máme skutečně hodně úkolů. Musím proto dobře zvážit všechny okolnosti, abych povinnosti zvládal na sto procent,“ doplnil Černoch. 

Jasno o tom, koho pošle Okamura do voleb z prvního místa kandidátky, by mělo být příští úterý. 



Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…