Tomio Okamura opět šokuje: Podávejme muslimským migrantům knedlo-vepřo-zelo. Kdo bude ohrnovat nos, ať jde jinam

09.06.2015 10:36

Někdejší šéf hnutí Úsvit a současný lídr Strany přímé demokracie Tomio Okamura patří mezi českými politiky k nejhlasitějším kritikům přijímání muslimských imigrantů na naše území. Ve svém nejnovějším video příspěvku na sociální síti Facebook volá po tvrdém postupu vůči imigrantům proudícím do Evropy z Afriky a Blízkého východu. Okamura tvrdí, že kdybychom přistěhovalce pustili na české území, vystavili bychom se sami genocidě.

Tomio Okamura opět šokuje: Podávejme muslimským migrantům knedlo-vepřo-zelo. Kdo bude ohrnovat nos, ať jde jinam
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Okamura ve svém videu upozorňuje na rizika, která by pro Čechy mohlo znamenat přijetí imigrantů z africké Eritreje a ze Sýrie, jejichž příchodu se prý nevyhneme, neboť naši poslanci odhlasovali souhlas s kvótami na přerozdělování imigrantů z dílny Evropské komise.  

Ve Švédsku prý Eritrejci společně se Somálci patří ke „špičce“ ve znásilňování žen, v Itálii se uprchlíci údajně chovají doslova jako zvířata a v sousedním Německu protestují muslimští uprchlíci proti jídlu, protože nesplňuje muslimská kritéria. Také se jim prý nelíbí ubytování, nebo to, že nemají satelitní televizi.

Z těchto skutečností Okamura vyvozuje, že bychom měli muslimské migranty, kteří by chtěli do České republiky, podrobit vstupnímu testu. „Navrhuji, abychom jim podávali české národní jídlo knedlo-vepřo-zelo a uvidíme, jestli se chtějí integrovat a přizpůsobit. Kdo je schopen se integrovat, tomu vepřové maso vadit nebude. Komu to ale vadit bude a jako muslim bude nad vepřovým ohrnovat nos, tak by měl jít okamžitě jinam,“ říká.

Okamurovi se rovněž nezdá, že naši „multikulti“ politici a „pravdoláskařští“ aktivisti z neziskových organizací, se ohání tím, že musíme imigrantům pomáhat. „Přitom se ale zabíjíme sami. Jedná se o naší vlastní genocidu. Genocidu občanů České republiky. Situace v Řecku či v Itálii je neúnosná a za chvíli nebudou stačit ani kvóty. Kam chce Evropská unie následně imigranty přerozdělovat? Na Mars?“ táže se politik.

Co sepsal Okamura:

Imigranti dle něj nejsou žádní chudáci, kterým jde o život. Jsou to prý jen a pouze ekonomičtí migranti, mladí muži plní sil. Tento argument Okamura podkládá tím, že migranti nechtějí zůstat v Řecku a Bulharsku, ale na rovinu říkají, že chtějí do bohatých zemí Německa, Švýcarska či Francie. „Kdyby to byli uprchlíci či běženci, byli by rádi i za Bulharsko či Rumunsko,“ soudí Okamura.

„Proto říkám jasně, je jediná cesta – okamžitě je všechny vracet domů a uzákonit nulovou toleranci imigrace. A samozřejmě také zrušit stávající štědrý sociální systém vůči imigrantům, který je tím hlavním lákadlem,“ má jasno šéf Strany přímé demokracie.

Česká republika má dostat imigranty z africké Eritreji a ze Sýrie. To se máme na co těšit. Eritrejci totiž společně se Somálci patří například ve Švédsku ke "špičce" ve znásilňování žen. A jen připomínám, že PRO kvóty pro Českou republiku hlasovala v dubnu v Evropském parlamentu většina českých vládních poslanců.
To, co se děje například v Itálii je absolutní děs. Afričtí imigranti se chovají doslova jako zvířata, podívejte se zde v přiloženém autentickém videu, co nás čeká https://www.youtube.com/watch?v=jm48QEigkko

Z Německa se doslýchám, že největší protesty dělají uprchlíci proti jídlu. Nechutná jim, protože není muslimské halal. Taky se jim prý nelíbí ubytování, nebo to, že nemají satelitní televizi. Nehodlají se absolutně přizpůsobit. Jedná se o přesný a postupný proces. Nejprve halal jídlo, pak zahalování, potom mešity a nakonec právo šaría.

Jsem absolutně proti imigrantům do České republiky. Ale i kvůli hlasování našich vládních poslanců kvóty budou a imigranti u nás tím pádem také. V tom případě navrhuji, abychom jim podávali české národní jídlo knedlo-vepřo-zelo a uvidíme, jestli se chtějí integrovat a přizpůsobit. Kdo je schopen se integrovat, tomu vepřové maso vadit nebude. Komu to ale vadit bude a jako muslim bude nad vepřovým ohrnovat nos, tak by měl jít okamžitě jinam.

Četl jsem o aféře, kdy se azylanti rozčilovali, že nesmí na diskotéku. Majitel jim tam totiž zakázal vstup, jelikož tam velmi hrubým způsobem obtěžovali ženy. To je příklad z Německa.

Ale nejvíce mě dostalo, když nikým nevolený předseda Evropské komise Junker, řekl o demokraticky zvoleném maďarském premiérovi Orbánovi, že je diktátor, když chtěl Orbán vyhlásit referendum v otázce povinného přerozdělování uprchlíků. Podívejte se, jak se chová nejvyšší představitel Evropské komise Junker. To je diktatura.

A samozřejmě já také prosazuji referendum. Ovšem tato vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL ho nejen odmítá, ale navíc většina vládních poslanců zradila občany a hlasovali pro kvóty.

Naši multikulti politici a pravdoláskařští aktivisti z neziskových organizací, kteří budou na imigrantech vydělávat peněz, se ohání tím, že musíme imigrantům pomáhat.

Přitom se ale zabíjíme sami. Jedná se o naší vlastní genocidu. Genocidu občanů České republiky. Situace v Řecku či v Itálii je neúnosná a za chvíli nebudou stačit ani kvóty. Kam chce Evropská unie následně imigranty přerozdělovat? Na Mars?

Imigranti narovinu říkají, že chtějí do Německa, Švýcarska, Francie. Nechtějí zůstat v Řecku či Bulharsku. Nejsou to chudáci, kterým jde o život. Jsou to jen a pouze ekonomičtí migranti, mladí bojeschopní muži plní sil. Kdyby to byli uprchlíci či běženci, byli by rádi i za Bulharsko či Rumunsko.

Proto říkám jasně, je jediná cesta - okamžitě je všechny vracet domů a uzákonit nulovou toleranci imigrace. A samozřejmě také zrušit stávající štědrý sociální systém vůči imigrantům, který je tím hlavním lákadlem.

Prosíme Vás za naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) o veřejnou podporu. My Vás nezradíme a máme jasno.

Co si o tomto tématu myslíte Vy? Napište mi do komentářů.
A jestli souhlasíte s mými názory, prosím sdílejte Vašim přátelům.
Děkuji, že jste navštívili můj facebookový profil a přeji, ať se Vám ve všem daří.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…