Tomu neuvěříte. Senátor ČSSD prozradil, jak jedna členka vysvětlovala hlasování proti Sobotkovi

10.11.2013 15:40

Po jednání Ústředního výkonného výboru ČSSD vycházejí najevo některé doposud širší veřejnosti neznámé podrobnosti o průběhu jednání ÚVV strany proti předsedovi Bohuslavu Sobotkovi, které se konalo před dvěma týdny, několik hodin po uzavření volebních místností a sečtení hlasů.

Tomu neuvěříte. Senátor ČSSD prozradil, jak jedna členka vysvětlovala hlasování proti Sobotkovi
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Marcel Chládek

Jak sdělil v rozhovoru pro Českou televizi senátor za ČSSD Marcel Chládek, musel si o některých členech předsednictva poupravit své mínění. „Jeden člověk či jedna osoba“,  jak připustil senátor Chládek v odpovědi redaktorovi ČT, hlasovala podle jeho líčení proti předsedovi strany proto, že jí bylo sděleno, že Bohuslav Sobotka již přišel o většinu. Tento důvod nyní vážně přednesla účastníkům ÚVV, když vysvětlovala své hlasování proti předsedovi.

Podle senátora Chládka by se měly krajské stranické organizace zajímat o to, zda jejich zástupci v předsednictvu strany hlasují v souladu s názory krajské členské základny, anebo s náhle se objevivší většinou.

Senátor poskytl rozhovor během přestávky v zasedání ÚVV pro jednání stranického grémia, které rozhoduje o složení vyjednávacího týmu pro jednání s potenciálními partnery pro sestavení vlády.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…