Topkařka Langšádlová napsala čtenářům o Zemanovi

22.01.2015 17:07

Prezident se svými kroky dlouhodobě snaží zvrátit prozápadní orientaci naší země a dostat nás zpět do područí Ruska, tak se vyjádřila k účasti prezidenta republiky Miloše Zemana na květnových oslavách 70. výročí konce druhé světové války v Moskvě poslankyně za TOP 09 Helena Langšádlová. Na svém profilu na ParlamentníchListech.cz dále odpovídala na dotazy týkající se smlouvy TTIP, referenda o imigrantech a funkčnosti veřejnoprávní České televize.

Topkařka Langšádlová napsala čtenářům o Zemanovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezidentskou kandidaturu Karla Schwarzenberga přišla podpořit řada známých osobností

Čtenářku ParlamentníchListů.cz zajímalo, jestli paní poslankyně četla smlouvu o volném obchodu mezi Evropskou unií a Spojenými státy TTIP, a zajímal ji názor Langšádlové na geneticky upravené potraviny. Poslankyně odpověděla, že smlouvu četla, avšak dodala, že výsledný dokument zatím není dopracovaný. "Stále nemáme k dispozici výsledný text. Veškerá vyjádření by v tuto chvíli byla předčasná. Měla jsem i možnost se seznámit a hovořit s hlavním vyjednavačem. Takže mohu říci, že zájmy EU jsou dobře hájeny,“ uvedla Langšádlová. K otázce modifikovaných potravin se nevyjádřila.

Na otázku, co si myslí o referendu o imigrantech, které navrhuje ministr vnitra Milan Chovanec, poslankyně uvedla, že situace v této oblasti se velmi rychle vyvíjí a stále se dozvídáme nové informace. "Není rychlého a jednoduchého řešení. Považuji to za zcela zásadní zodpovědný přístup jak v azylové, tak migrační politice,” odpověděla.

Je veřejným tajemstvím, že informace, které podává ČT, jsou zkreslené a neobjektivní. Do toho přichází s vlastními, dle mě úplně zbytečnými pořady, kde propagují menšiny, napsal na profil poslankyně čtenář. Zajímalo ho "proč si někdo na vysílání veřejnoprávní televize nedošlápne? Zabývá se tím vůbec někdo ve sněmovně?” vznesl dotaz. Langšádlová pak odpověděla, že problematikou médií se na půdě Poslanecké sněmovny zabývá volební výbor a připojila link na internetové stránky výboru.

Mgr. Helena Langšádlová

  • TOP 09
  • ministryně pro vědu a výzkum a inovace

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: bra

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…