Topolánka budou volit ženy. Protože ho viděly nahého a vidí, jak je to rostlý topol, říká poradce kandidáta na Hrad

16.11.2017 9:25

Marketingový expert Jakub Horák, který pomohl do Sněmovny Pirátům, teď pracuje pro prezidentského kandidáta Mirka Topolánka. V rozhovoru pro server INFO.cz Horák vysvětluje, proč se rozhodl pomoct Topolánkovi. Věří, že právě tento politik má šanci porazit Zemana. V čem přesně je lepší?

Topolánka budou volit ženy. Protože ho viděly nahého a vidí, jak je to rostlý topol, říká poradce kandidáta na Hrad
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek odstartoval prezidentskou kampaň. Podle svých slov na prezidenta má

„Michael Kocáb teď rozeslal e-mail, kde vyzval k podpoře prezidentského kandidáta pana (Pavla) Fischera. To bude určitě dobrý člověk, ale on má podporu asi jedno procento. A já má pocit, že tyhlety liberální elity jsou úplně odtržené od reality. Jestli si myslíme, že když si dáme kytky do vlasů, sedneme si na trávník a budeme zpívat Give Peace A Chance (Dejte šanci míru), a pak se druhý den probudíme a nebude tady (Andrej) Babiš (ANO) a Miloš Zeman, tak to takhle prostě není. On je odtamtud musí někdo dostat. A je třeba teď vyměnit prezidenta. Já věřím, že Mirek Topolánek má energii, politické zkušenosti a takovou šťávu, aby toho Zemana nahradil,“ konstatoval Jakub Horák.

Asi nikdo nepochybuje o tom, že profesor Jiří Drahoš je slušný člověk, ale je otázka, zda by dokázal zkrotit Andreje Babiše, kterého Horák vnímá jako rizikového politika. „Andrej Babiš je predátor, ten si ho (Jiřího Drahoše) namaže na chleba,“ varoval Horák. Topolánek se prý na chleba namazat nedá, protože je o něm známo, že pro ránu nikdy nešel daleko.

Zároveň má ale jasnou prozápadní orientaci, protože jako premiér prosazoval umístění amerického radaru na našem území. Stejně tak jako premiér prosadil podpis Lisabonské smlouvy, takže je i proevropským politikem, byť s výhradami. Evropská unie podle Horáka potřebuje reformu a Topolánek k tomuto pokusu o reformu může napomoct.

Mirek Topolánek

  • BPP
  • Kandidát na prezidenta v roce 2018
  • mimo zastupitelskou funkci

Horák však zdůrazňuje, že Topolánka podporuje především kvůli domácí politice. Miloš Zeman už dal najevo, že dá Babišovi první pokus na sestavení vlády, druhý pokus na sestavení vlády a pokud se zformuje koalice ANO, SPD Tomia Okamury a komunistů, předsedou Sněmovny se stane Radek Vondráček z ANO, který může dát třetí pokus znovu Babišovi. Miloš Zeman již také řekl, že teoreticky může nechat vládnout kabinet Andreje Babiše bez důvěry celé čtyři roky. Později své vyjádření korigoval, ale i tak už jednou řekl, že v Česku může vládnout kabinet čtyři roky bez důvěry.

Topolánek má ale na triku např. kauzu vily v Toskánsku. Když se ji Horák pokusil vysvětlit, šel na to od lesa. Připomněl, že fotografie Mirka Topolánka v Itálii byla pořízena z velké dálky. Na jedné z fotografií, o nichž se mluví, je Topolánek vyfocen také nahý.

„Já si myslím, že ten nárůst popularity, který Mirek Topolánek měl ihned poté, co oznámil kandidaturu, tam je určitě velký podíl žen, kterým je ten kandidát sympatický jako symbol vitální sily. To se může stát i vám, že vás někdo vyfotí nahého. Tak alespoň ty ženy vidí, že je rostlý jako topol. Takže tady v tom problém nevidím,“  konstatoval host.

To, že je Topolánek zdravý, je důležité i v souvislosti se zdravotním stavem prezidenta Miloše Zemana. Hradní mluvčí Jiří Ovčáček sice neustále prohlašuje, že je Zeman zdravý, jenže to říká ten samý mluvčí, který už rok marně hledá článek slavného novináře Ferdinanda Peroutky o Hitlerovi.  Zeman sice o tomto článku mluvil, jenže ten text pole všeho neexistuje. Horák i na tom ukazuje, co si o Zemanovi myslí. „To není člověk, který by říkal pravdu,“ uvedl Horák. Pokud by tu příští čtyři roky vládl tandem Zeman–Babiš, mohli bychom prý s nelibostí koukat, co všechno se může dít.

Celý rozhovor naleznete zde.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…