Totální nechutnost od tvůrce kampaně Michala Horáčka. Pošlete děti spát a přečtěte si, jak podle něj máte bojovat s islámem

24.07.2017 20:24

Nadcházející prezidentská volební kampaň bude opravdu zajímavá. Budeme za to moct poděkovat třeba studentovi žurnalistiky a sociologie Jaroslavu Cermanovi, kterého dnes najdeme v týmu Michala Horáčka. Cerman ukázal, že umí provokovat. Všem národovcům – mužům bojujícím proti islámu doporučil, aby zkusili praktikovat orální sex s jinými muži. Islamisty tím prý zaručeně znechutí.

Totální nechutnost od tvůrce kampaně Michala Horáčka. Pošlete děti spát a přečtěte si, jak podle něj máte bojovat s islámem
Foto: Vít Hassan
Popisek: U mešity

Spolu s Robinem Kvapilem, dalším členem Horáčkova týmu, si tropili žerty např. z Jiřího Vyvadila. Vyvadil coby zakladatel Přátel Ruska v České republice chystal masivní protesty proti průjezdu armádního konvoje NATO Českem. Protesty však skončily absolutním fiaskem. I díky Kvapilovi, který se původně přihlásil Vyvadilovi jako zásadní odpůrce amerického konvoje, aby si posléze z bývalého senátora Vyvadila tropil žerty.

Cerman je podle všeho ze stejného těsta. Horáčkovi se stará o to, aby facebooková stránka prezidentského kandidáta opravdu žila. Sluší se dodat, že rozhodně nespí ani Cermanův osobní profil na téže sociální síti.

„Je roztomilé, pro kolik mužů je trvání na ženském odhaleném těle na koupališti tak zásadním krokem v obraně národa, tradice, Evropy a dalších legrací. Nojo, tak to má islám s tím odhalováním ženských těl těžké, no. Jestli ale zlostné trvání na bikinách je nějakým způsobem protiislámského boje, nabízím radu. Islám to má těžké i s homosexuály. Je naprosto zásadní, abyste orálně uspokojili všechny muže ve vašem okolí, milí národovci. Dokud ve vašem sousedství zbyde byť jen jeden jediný pyj, který nepoznal objetí vašich úst a laskání vašeho jazyka, přispíváte i vy k šíření ISLÁMSKÉHO TERORU. Mohli byste k tomu mít i nějaký slogan jako třeba: KDO NECUCÁ PYJE ISLÁMISMUS KRYJE! Je to tak přece fér. Když se ženy musí odhalovat, abyste je vybrali z položky TERORISTA a RADIKÁL, tak vy musíte taky něco,“ napsal k nedávným hádkám o burkiny v českých bazénech.

O tři dny později tento svůj status označil  za dokonalý. Podle něj je vhodné tato slova vytesat do mramoru.

„Během posledních pár dní se mi nahromadilo dost rozzlobených reakcí na můj status o burkinách a felacích od mužů mužům. Všechny byly právě od mužů, dokonce se k nim přidal i rozhořčený vývojář simulátoru pěší turistiky ve středověku. Zdá se, že jste jen ten status nepochopili, pánové. Takže se k tomu teď jen naposledy vrátím, abych vám sdělil, co vám uniklo. Ten status je úžasný. Kdyby existoval status z mramoru, je to on. Je vynikající.To je vše. Čaudy,“ doplnil k tématu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…