Totální rána Baracku Obamovi z okolí Donalda Trumpa. Raději jsme to přeložili celé, protože...

24.12.2016 15:52

Až neuvěřitelně odpověděl v anketě Artvoice.com politický aktivista Carl Paladino. Jeho přáním totiž mimo jiné je, aby odcházející prezident Barack Obama chytil nemoc šílených krav. A nejen to.

Totální rána Baracku Obamovi z okolí Donalda Trumpa. Raději jsme to přeložili celé, protože...
Foto: archív autora
Popisek: Obama

Miliardář Paladino, který podniká s nemovitostmi, mimo jiné také spoluřídil kampaň nově zvoleného prezidenta Donalda Trumpa. Zasedá rovněž ve školní radě. V roce 2010 neúspěšně kandidoval na guvernéra New Yorku.

O tom, že si přeje smrt Baracka Obamy, řekl periodiku vycházejícímu v Buffalu, následně svá slova potvrdil agentuře AP. Zároveň jeho přáním je, aby se první dáma Michelle Obamová stala mužem. 

Tato slova rozhodně nejsou prvními kontroverzními z Paladinových úst. V srpnu podnikatel nepravdivě tvrdil, že je Obama muslim, nikoliv křesťan. V roce 2010 pak byl kritizován za to, že poslal přátelům rasově zaměřené e-maily, které líčily amerického prezidenta Baracka Obamu jako pasáka.

Trump se prozatím k Paladinovým současným slovům nevyjádřil, Demokraté je odsoudili.

Původní text ZDE.

Celé znění otázek a odpovědí: 

1. Co si přejete v roce 2017?

Aby Obama chytil nemoc šílených krav poté, co bude přistižen, že udržuje vztahy s Herfordem. Zemře ještě před přelíčením a bude pohřben na kravské pastvině vedle Valerie Jarretové, která zemřela pár týdnů před ním poté, co byla odsouzena za pobuřování a vlastizradu, když jí džihádistický spoluvězeň mylně pokládal za milou osobu a setnul jí hlavu.

2. Co chcete, aby zmizelo v roce 2017?

Michelle Obamová. Uvítal bych, aby se vrátila ke svému mužskému pohlaví a odvázala se v Zimbabwské pustině, kde se jí bude jistě pohodlně žít v jeskyni s gorilou Maxie.

3. Koho byste rádi  viděli příští rok ve volbách jako starostu Buffalu? 

Někoho s mozkem a koulema, kdo se nebojí a má dost peněz, aby nikomu po svém zvolení nic nedlužil a kdo věří v tržní ekonomiku.

4. Kde by měla případně stát vlaková stanice v ceně padesáti milionů dolarů?

Vlakovou stanici v hodnotě 50 milionů dolarů potřebujeme asi stejně tak jako lidské parazity - například Lou Ciminelliho, 80% školní rady a závratě socialistických pokrokových politiků, kteří nikdy nepodepsali přední stranu výplatní pásky. Vlakem denně jezdí, v lepším případě, 400 lidí. Nestěžují si na přestupy nebo stanici v Depew. Americe jsme se již terčem posměchu stali, protože máme nejhloupější zvolené představitele vůbec. Tak proč přilévat do ohně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…