Toto jsou prý hlavní viníci teroristických útoků v Paříži. Všechny velmi dobře znáte

16.11.2015 7:36

Konzervativní americký komentátor Ed Straker dává vinu za teroristické útoky americkému prezidentu Obamovi, jeho francouzskému protějšku Hollandeovi, německé kancléřce Merkelové a dalším současným světovým vůdcům. Lidé by prý v příštích volbách měli volit lépe.

Toto jsou prý hlavní viníci teroristických útoků v Paříži. Všechny velmi dobře znáte
Foto: Jan Rychetský
Popisek: V Paříži při teroristických útocích zemřelo 129 lidí. Celé město truchlí

Anketa

Bojíte se teroristického útoku na území České republiky?

hlasovalo: 13769 lidí

„Krátce po teroristickém útoku na americkou ambasádu Hillary Clintonová prohlásila, že útok spustilo video z YouTube, které bylo urážlivé vůči islámu. Fajn, historie se nejspíš opakuje, protože teroristické útoky v Paříži spustilo rovněž video z YouTube,“ píše Straker a uvádí, že šlo o video francouzského prezidenta Hollandea, prostřednictvím kterého oznamoval národu, že země přijme tisíce uprchlíků. „Když to islámští radikálové viděli, pochopili, že se jim nabízí jedinečná příležitost infiltrovat své zabijáky mezi uprchlíky. Totožnost většiny z nich nelze ověřit, protože přišli ze zemí utápějících se v chaosu,“ uvádí Straker.

„Většina z nich jsou mladí muži, ale přesto je na hranicích nikdo nezastavil. Díky otevřeným hranicím mohou pašovat nejenom teroristy, ale také zbraně. Hollandeovo video jim dalo zelenou a umožnilo jim beztrestně zmasakrovat Pařížany,“ konstatuje Straker. Násilí ale dle Strakera nespustilo jen video vystoupení Hollandea, ale také videa dalších evropských politiků. Dalším z nich je vystoupení německé kancléřky Merkelové, na kterém oznámila přijetí 1,5 milionů muslimských uprchlíků do Německa. Její rozhodnutí otevřelo dveře pro příchod obrovského počtu muslimských uprchlíků dopouštějících se násilných skutků,“ tvrdí Straker.

Celý text v angličtině máte k dispozici ZDE.

K teroristickým útokům v Paříži však dle amerického komentátora přispěl také bývalý americký viceprezident Al Gore. „Den před masakrem vzniklo video z jeho vystoupení na Eiffelově věži, ve kterém hovořil o globálním oteplení. Náhoda? To těžko. Myslím, že islamisty náboženství globálního oteplování uráží a považují jej za falešnou víru. To mohlo přispět k jejich hněvu, jenž vyústil ve střelbu do desítek obyvatel Paříže a turistů,“ tvrdí Straker a za dalšího viníka označuje amerického prezidenta Obamu. „Na mysli mám konkrétně jeho video, na kterém odmítá, že by měl Islámský stát něco společného s islámem. To je zákonitě muselo rozzuřit,“ glosuje Straker.

„Zmínit musím také podcast republikánského kandidáta na prezidenta Marco Rubia, ve kterém volá po přijetí více muslimských uprchlíků do Spojených států. Ovšem jenom tehdy, když si budeme jistí, že mezi nimi nejsou žádní teroristé. Pokud to slyšeli radikálové z Islámského státu, jistě pošlou do naší země mnohem více zabijáků. Jedním ze způsobů, jak předejít budoucímu násilí, je zabránit publikování podobných videí. Jsem však přesvědčen, že mnohem účinnější strategií je dostat výše zmíněné politiky z jejich funkcí a dosadit tam ty, kteří se budou mnohem více než o uprchlíky starat o bezpečnost nás, kteří žijeme v této zemi,“ uzavírá Straker.

reklama

autor: pro

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…