Toto se stalo na Klausově oslavě, kam zavítal i Petr Nečas

19.06.2014 7:41

Bývalý prezident Václav Klaus oslavil ve středu své 73. narozeniny. Mezi gratulanty nechyběl ani expremiér a někdejší předseda ODS Petr Nečas. Svou manželku a bývalou šéfku svého kabinetu Janu Nečasovou (dříve Nagyovou) ale nechal podle svědectví deníku Blesk doma.

Toto se stalo na Klausově oslavě, kam zavítal i Petr Nečas
Foto: Hans Štembera
Popisek: Proběhla první veřejná přednáška Institutu Václava Klause na téma Margaret Thatcherová

Exprezident Václav Klaus si prý před lety vymazal z mobilního telefonu číslo na Petra Nečase. Podle deníku Blesk, který nechyběl na oslavě 73. narozenin bývalého prezidenta, jsou ale staré rány nejspíš zahojeny. Právě Nečas se totiž po delší době objevil na veřejnosti a spolu s dalšími gratulanty popřál Klausovi.

Na oslavu na zahrádce Hanspaulského zámečku, kde sídlí Institut Václava Klause, prý Nečas přijel v luxusní Škodě Superb, která ale podle postřehu redakce deníku nebyla dlouho v myčce. Svou manželku Janu Nečasovou (dříve Nagyovou), jež spolu s ním figuruje v kauze údajného uplácení exposlanců ODS, s sebou ale nepřivezl.

S Klausem se prý srdečně přivítal a poté se odebral mezi ostatní hosty. Mezi těmi nechyběli jeho staří známí z ODS, například Boris Šťastný, někdejší místopředseda strany Martin Kuba nebo exministr Tomáš Chalupa.

Zeman připustil, že Klausovi závidí

Ke gratulantům se připojily i další známé osobnosti z politiky i showbyznysu. Přišla i podle Blesku největší Klausova fanynka Jana Bobošíková, prezident Miloš Zeman nebo muzikant Ondřej Hejma.

Nejvřeleji vítanou návštěvou byl prý Klausův nástupce v prezidentském úřadě Miloš Zeman. „Já chodím o holi a ty sportuješ. Takže dovol mi, abych ti blahopřál k obrovské vitalitě, kterou ti upřímně česky závidím," řekl Zeman ve slavnostním proslovu. Ten pak oba pánové zapili sklenicí piva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…