Trapas ministryně Šlechtové na motocyklových závodech v Brně. Chtěla se fotit se závodníkem na startu, museli ji odhánět, píší italské noviny

08.08.2017 21:02

Italská média si vzala do prádla českou ministryni pro místní rozvoj Karlu Šlechtovou (ANO). Při závodu motocyklů v Brně prý obtěžovala italského boha tohoto sportu Valentina Rossiho. České čtenáře o tom informoval server iDnes.cz.

Trapas ministryně Šlechtové na motocyklových závodech v Brně. Chtěla se fotit se závodníkem na startu, museli ji odhánět, píší italské noviny
Foto: Radim Panenka
Popisek: Karla Šlechtová

O víkendu se odehrál další závod MotoGP v Brně. Silní muži na silných strojích o dvou kolech i letos změřili na jihu Moravy své síly. Dlouholetý král tohoto sportu Valentino Rossi se ale nemusel potýkat jen se soupeři. Vypořádat se musel i s ministryní pro místní rozvoj Karlou Šlechtovou (ANO), která se s ním prý moc a moc chtěla vyfotit a stála o fotku tolik, že ho obtěžovala i těsně před startem, až ji slavný jezdec musel odstrčit.

Celý článek naleznete zde.

Italští novináři informovali o příliš horlivé fanynce, která italského krále tohoto sportu obtěžovala tak, jak by si to krátce před startem asi nikdo nedovolil. V úterý novináři tuto ženu identifikovali jako ministryni pro místní rozvoj Karlu Šlechtovou.

„Chtěla jsem jen Rossimu, podobně jako ostatním, popřát před startem hodně štěstí. V tom hluku se nikdo neslyšel, nebylo rozumět, a tak to asi vypadalo, že jsem neodbytná fanynka. To úplně ne, ale to nedorozumění chápu. Rozumím, ze soustředění před startem je velmi důležité a že je Valentino opravdu velká hvězda,“ uvedla Šlechtová na Facebooku k incidentu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…