Trest smrti pro Donalda Tuska a Putinovy tajné armády na Západě. Dvě šokující zprávy

12.04.2016 7:21

Server Britské listy přináší informace převzaté ze zahraničních serverů DailyMail a Dzennik.pl. Jeden z textů se věnuje mimo jiné Vladimiru Putinovi, druhý Donaldu Tuskovi.

Trest smrti pro Donalda Tuska a Putinovy tajné armády na Západě. Dvě šokující zprávy
Foto: commons.wikimedia.org/Andrzej Barabasz
Popisek: Donald Tusk

Ruský prezident Vladimir Putin připravuje tajné bojové skupiny k nasazení v západní Evropě. To tvrdí Putinův životopisec Boris Reitschuster v nové knize Putinova skrytá válka. Skupiny jsou údajně cvičeny v bojovém umění „systema“ a boji s nožem ve stylu výcviku jednotek zvláštního určení. 

Původní text ZDE.

Reitschuster tvrdí, že velitelé tajné armády pocházejí z řad vojenské rozvědky GRU a elitních výsadkových jednotek VDV. „Tato bojová síla na nepřátelském území je pilířem Putinovy skryté války proti Západu,“ dodal.

V tajných bojových skupinách má v současné době působit asi 300 mužů, mezi ně patří také vojáci, policisté, zaměstnanci justice a přeběhlíci z policejních a elitních sil GSG 9 a KSK. Oddíly by podle všeho měly působit i v Česku. 

Polský server pro změnu přináší informace o článku Ewy Stankiewicz, jež vyzývá k obnově trestu smrti kvůli Donaldu Tuskovi. Rozvíjí zároveň také konspirační teorie o letecké katastrofě ve Smolensku, při níž Polsko přišlo i o hlavu státu Lecha Kaczyńského. Podle Stankiewicz se Tusk dopustil na Polácích zrady zájmů.

„Hovořím o tom, že nese vinu za katastrofu rozdělení návštěv, o jednání ke škodě polského prezidenta, o vyjednávání s ruskými úřady přes hlavu polského prezidenta. Hovořím ale i o největším jeho zločinu, o zradě polských zájmů po katastrofě ve Smolensku,“ tvrdí. Vadí jí to, že vyšetřování letecké katastrofy zůstalo rozhodnutím Tuska na Rusech, a Poláci tak dodnes nemají o případu jasné závěry. 

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…