Trestní oznámení? Dlouho chystaná odveta kvůli DPP, tvrdí exšéf Dvořák

20.08.2012 23:01

Je jedno z trestních oznámení Vladimíra Liche i na jméno Martina Dvořáka? To advokát Václav Láska nechtěl prozradit. Dvořák to tak ale předpokládá. Je to prý součást odvety, která je na něj už dlouho připravovaná.

Trestní oznámení? Dlouho chystaná odveta kvůli DPP, tvrdí exšéf Dvořák
Foto: tan
Popisek: Bývalý šéf DPP v Praze Martin Dvořák

Bylo trestní oznámení podáni i na Martina Dvořáka? „Mě dopravní podnik nezprostil mlčenlivosti,“ krčil rameny v ČT advokát Václav Láska. „Jsou informace, které dokud nebudou zajištěny policií, tak ode mě neuslyšíte,“ dodal s tím, že nemůže uvádět konkrétní data do médií, pokud by tím ohrozil vyšetřování.

Dvořák měl však jasno, předpokládá, že je na něj trestní oznámení skutečně podáno. „Je to součást odvety, která se na mě dlouhodobě připravovala,“ tvrdí. „Já nemám co ztratit. Budu se bránit,“ prohlásil v Událostech, komentářích.

Oba se již delší dobu přes média osočují ze lží. I v tomto pořadu tomu tak bylo. Láska například uvedl, že poskytovatel promítaček v pražském metru se licence na ně vzdal, Dvořákova verze je však ta, že ji standardně prodal. „Předpokládám od kvalifikovaného advokáta, že aspoň takovou elementární věc ošetří,“ útočil na právníka i v otázce zákonů.

Bývalý ředitel DPP Dvořák chystá i kvůli těmto neshodám poskytnout své informace novinářům. V televizi avizoval, že je předá tisku v úterý. „Vadí mi primárně ty pomluvy,“ dodal. Říkat o pracovnících DPP, že jsou zločinci, je prý holý nesmysl.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…