Trestní oznámení na Landu už mají příslušná státní zastupitelství

11.12.2012 22:30

Právník Jiří Vyvadil podal na zpěváka Daniela Landu alias Žita 44 trestní oznámení kvůli jeho vystoupení na Českém slavíkovi a hlavně kvůli incidentu na Vyšehradě, kde měl napadnout kolemjdoucí. ParlamentníListy.cz získaly jeho přesnou kopii.

Trestní oznámení na Landu už mají příslušná státní zastupitelství
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zpěvák, skladatel a automobilový závodník Daniel Landa

Zmíněná oznámení již Městské státní zastupitelství v Praze postoupilo obvodním státním zastupitelstvím – vystoupení na Slavíkovi tomu pro Prahu 1, napadení na Prahu 2.

„Chci podat trestní oznámení ohledně Daniela Landy, protože vidím, že státní zastupitelství vůbec nekoná. Přitom mělo konat okamžitě po večeru Českého slavíka. On zcela evidentně vyhrožoval části veřejnosti, už tam se podle mého názoru jednalo o přečin výtržnictví. A notabene byly tam i některé pochybnosti, do jaké míry nepropaguje některá hnutí, ono to bylo dáno tím jeho úborem, jakýmsi sklonem k fašismu,“ vysvětlil své kroky dříve pro ParlamentníListy.cz Vyvadil.

Landu ale jeho názory moc nezajímají. "Čemu se mám bránit, jeho blbosti? To se bránit nebudu. Jestli budu muset běhat po soudech kvůli tomuhle idiotovi, to samozřejmě nebudu rád," reagoval Landa, který také připomněl, že Vyvadil u jeho vystoupení nebyl a některé společenské kroky označil za legrační.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

17:45 Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

POHLED IVANA HOFFMANA Je příslovečný brod pro naši civilizaci blízko, nebo se naopak vzdaluje, uvažu…