Tři "hrdlořezové" v Německu napadli ženu a malou dívku. Kamenovali je

30.07.2016 13:45

Policie pronásleduje tři arabské útočníky, kteří v Německu křičeli na ženu a jednu školačku, plivali po nich, křičeli a házeli po nich kamení. Čtenáře o tom informuje server britského deníku The Daily Express a The Sunday Express. Policie po „hrdlořezech“ pátrá.

Tři "hrdlořezové" v Německu napadli ženu a malou dívku. Kamenovali je
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Spolkové republiky Německo

Tři mimo jiné arabsky hovořící muži napadli v německém Meckenheimu dvacetiletou mladou ženu a jedenáctiletou dívku. Agresoři na dívku a ženu křičeli, plivali na ně a házeli po nich kameny. Napadené utrpěly drobná poranění, ale podařilo se jim utéct a zavolat policii. Server britského deníku označil útočníky za „hrdlořezy“.

Policisté se následně od napadených dozvěděli, že útočníci mluvili arabsky, rusky a německy. Po agresorech bylo vyhlášeno pátrání. Útočníkům je asi dvacet let. Jeden je asi 170 cm vysoký, má dlouhé černé vlasy a výrazné obočí. Měl na sobě červenou mikinu, černé kalhoty a černé boty. Druhý útočník měl na sobě v době útoku červenou kšiltovku, džíny a bílé boty a šedou mikinu s kapucí. Měl jizvy po akné na obou tvářích a světlé vlasy. Třetí útočník měl krátké černé vlasy a světle hnědou pleť.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…