Tři syrští "inženýři" vs. tři rakouské policistky. Romantiku ale nečekejte

22.08.2017 6:57

Migranti z Blízkého východu se v sousedním Rakousku opět nepředvedli zrovna v nejlepším světle. Tři Syřané skončili ve vazbě poté, co dohromady zaútočili na čtyři ženy.

Tři syrští "inženýři" vs. tři rakouské policistky. Romantiku ale nečekejte
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Čekající na oběd

Přestože Syřané měli vzhledem k občanské válce ve své zemi na začátku migrační krize otevřené dveře prakticky ve všech západoevropských zemích, mnozí z nich se za poskytnutou velkorysost neodvděčili zrovna nejlepším způsobem. V březnu byl v Německu zatčen syrský student, který plánoval teroristický útok. O několik týdnů dříve byl zatčen jiný Syřan pro obvinění ze znásilnění a členství v teroristické organizaci.

V červnu zase Syřan v uprchlickém centru v Saarbrückenu ubodal psychiatra. To je jen krátký výčet zločinů, kterých se v posledních měsících dopustili syrští migranti. Série prohřešků v řadách syrských migrantů se rozšířila tento týden v Rakousku. Tři mladíci ze Sýrie ve věku jednadvaceti, třiadvaceti a devětadvaceti let nejprve v jedné restauraci u dálnice poblíž Lince sexuálně obtěžovali nejmenovanou ženu. Vedle nemístných narážek ji společně osahávali.

Anketa

Jste pro vykoupení a zbourání prasečáku v Letech?

3%
97%
hlasovalo: 9278 lidí

Celý text v němčině najdete ZDE.

O mravnostním deliktu informoval přítel ženy tři policistky, které potkal několik minut před půlnocí při jejich pravidelné obchůzce. Muž označil za hlavního pachatele syrského migranta v bílém tričku, s nimž společně cestovali další dva výše uvedení Syřané. Tři policistky se vydaly směrem k povedené trojici „syrských inženýrů“ a chtěly zkontrolovat doklady jejich totožnosti. Příliš pochopení ani respektu se však z jejich strany nedočkaly.

Na žádost policistek reagovali od začátku odmítavě a agresivně s tím, že se ničeho špatného nedopustili. Nejstarší ze Syřanů se navíc vrhl po jedné policistce a byl okamžitě zatčen a zajištěn. Přesto se i nadále bránil a nechtěl uposlechnout policejní výzvy. Svého krajana se navíc jal „bránit“ i druhý z party a byl rovněž zatčen. I tento muž však kladl při zatýkání násilný odpor. Do sporu se následně vložil i třetí Syřan.


Jednadvacetiletý syrský migrant si odepnul pás a chystal se po verbálních útocích na policistky zaútočit také fyzicky. K tomu již naštěstí nedošlo, protože policistikám přispěchali na pomoc náhodní kolemjdoucí. Nejmladší z trojice syrských násilníků byl „zpacifikován“ stejně jako jeho dva krajané krátce před tím a společně byli umístěni do vazby. Vedle sexuálního obtěžování nyní navíc čelí i obvinění z napadení policisty.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…