Tři volební VIDEO-bomby, na které zůstanete zírat. Partajníci se předvedli

03.10.2016 11:01

S blížícími se volbami do krajských zastupitelstev a části Senátu se předvolební videoklipy množí jako houby po dešti. Souboj o hlasy voličů ovšem leckdy nabývá dosti svérázných podob, jak dokazují uchazeči o politický post z TOP 09, ODS a ČSSD.

Tři volební VIDEO-bomby, na které zůstanete zírat. Partajníci se předvedli
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na ministerstvu vnitra byla vylosována čísla, kterými jsou označeny hlasovací lístky pro nadcházející volby do zastupitelstev krajů

Vysoká míra nezaměstnanosti společně s nejvyšším počtem sociálně vyloučených lokalit v zemi patří mezi nejpalčivější problémy Ústeckého kraje, na které jsou nuceni reagovat všichni, kdo usilují o zastupitelský post.

Uchazeči z ODS se rozhodli jít na voliče přes sociální dávky, které navrhují vyplácet za práci. V sehraném videoklipu se muži, kteří nepracují a žijí ze sociálních dávek, schází v herně, kde peníze od státu hází do hracích automatů. „Hej gadžo, máš čas sedět? Tak střihej do práce, ať máme na dávky,“ vyzývá jeden z nich „bílého“ muže, který znázorňuje ty, kteří nemakačenkům vydělávají na dávky.

O víkendu doslova zbourali sociální sítě kandidáti z TOP 09. Kandidát na hejtmana jihomoravského kraje za TOP 09 a Žít Brno Jan Vitula zbavoval politické špíny teplického radního Dominika Feriho tak usilovně, že ho coby černocha změnil na bělocha, kterého představoval Michal Doležel, radní městské části Brno-střed.

Do zteče o hlasy voličů vyrazil i sociálně demokratický hejtman Moravskoslezského kraje Miroslav Novák, který se jal dokazovat, že severní Morava je vskutku „razovitý kraj“. „Nemame radi, když nám sem Pražaci cpou ty svoje cypoviny,“ spustil politik-patriot, aby vzápětí přiznal, že z nich musí vyrazit prachy na silnice, „bo budem furt stát jak hňupi“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…