Třináct let sexuální otrokyní svého muslimského pána. A toto se dělo v kolébce demokracie

29.12.2016 12:56

Britský deník Daily Mail píše o knize „Secret slave“, ve které se Britka Anna Ruston svěřuje se svým děsivým traumatem. Po celých třináct let byla sexuální otrokyní muslimského taxikáře Malika. Úřady prý nekonaly, protože se obávaly, že budou nařčeny z rasové diskriminace.

Třináct let sexuální otrokyní svého muslimského pána. A toto se dělo v kolébce demokracie
Foto: Archiv
Popisek: Muslimský uprchlík, ilustrační foto

Anna, jejíž jméno bylo pozměněno, byla unesena Malikem ve svých patnácti letech. Jelikož v té době žila na ulici, nikdo si jejího náhlého zmizení ani nevšiml. Dlouhých třináct let byla držena násilím v malé temné místnosti bez umyvadla i toalety. Velkou a malou potřebu musela vykonávat do malé plechovky, jež byla umístěna v rohu místnosti. Po celých čtyřiadvacet hodin denně navíc sloužila jako sexuální otrokyně pro svého pána.

Jak ale líčí ve své knize, Malik ji prodával k sexuálnímu uspokojení také jiným mužům. Se svým trýznitelem měla postupně čtyři děti, které však byly prodány cizím lidem. V jedné domácnosti žila mladá dívka společně s Malikovou matkou, bratry a jejich manželkami. Nikdo se však ani nepokusil ji pomoci. Jediný náznak lidskosti pocítila dívka tehdy, když jí manželky Malikových bratrů zakrývali modřiny kolem očí make-upem či jí dávaly léky proti bolesti.

Celý text v angličtině najdete ZDE.

Třináct let sexuálně zneužívaná a ponižovaná žena psala svoji knihu jako součást psychoterapie. Do Maliova bytu přišla jako patnáctiletá dívka dobrovolně. Dostala čaj a nějaké jídlo a její hostitel se k ní choval vlídně. „Najednou se však jeho chování změnilo. Divoce se na mě vrhl a nadával mi do bílých děvek. Znásilnil mě a potom mě zamkl v místnosti. To samé potom dělal den co den po dalších třináct let,“ píše žena ve své knize.

Když přišla poprvé do jiného stavu, byla ráda. Přestala se cítit tak sama, ale její radost netrvala příliš dlouho. Alarmující je pasáž knihy, ve které žena píše, že ji úřady ponechaly vlastnímu osudu z obav před obviňováním z rasové diskriminace. „Její osud tak v mnohém připomíná sexuální zneužívání dětí muslimskými gangy v (anglickém) Rotherhamu. Také v tomto případě úřady nekonaly, byt měly k dispozici zcela jasné indicie,“ píše Daily Mail.

Ze svého krutého vězení se pokusila jednou utéci zadním vchodem. Byla ale chycena a zbita natolik, že svůj pokus o útěk raději nikdy nezopakovala. Ve chvílích největší deprese chtěla spáchat sebevraždu, když se pokusila spolknout šátek. Po dlouhých letech beznaděje nakonec přišlo vysvobození. Dívka vážila necelých 40 kilogramů a musel k ní být přivolán lékař. Podařilo se ji podstrčit mu papírek s žádostí o pomoc. Od jejího vysvobození uplynulo již šestnáct let. Žena se mezitím vdala a se svým manželem vychovává čtyři děti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…