Trump seřval šéfa CNN

09.03.2017 10:02

Nepřetržitě celé dvě minuty prý křičel americký prezident na šéfa společnosti CNN Worldwide Jeffa Zuckera. Informoval o tom server Novinky.cz.

Trump seřval šéfa CNN
Foto: Facebook D. Trump
Popisek: Donald Trump

Zucker na konferenci v Jeruzalémě prozradil, že naposled slyšel Donalda Trumpa po telefonu na konci prosince, uvedl server.

Celý text je ZDE

„Nebyla to dobrá konverzace. Onen večer jsem byl doma a díval se na CNN, když tu zazvoní mobil. Řekl jsem ,Haló‘, on odpověděl ,Jeffe, tady je Donald‘ a já na to ,Ahoj, Donalde‘,“ přiblížil Zucker podle izraelského serveru Arutz Sheva vzniklou situaci.

„Naštval ho nějaký náš host, který v programu řekl něco, co se mu nelíbilo. Ječel na mě dvě minuty a pak řekl: ,OK, je ti to jasné? Nazdar‘ a praštil sluchátkem,“ citoval server Zuckerova slova.

Podle Zuckera je „nebezpečné a bezprecedentní“, že prezident nazývá média „nepřítelem lidu“. „Myslím, že naším úkolem je hnát ty u moci k zodpovědnosti a v tom budeme pokračovat,“ dodal šéf CNN.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…