Trumpův šéf komunikace promluvil o kolegovi: Zasraný paranoidní schizofrenik!

28.07.2017 7:34

Anthony Scaramucci vede v Bílém domě komunikace s médii jen pár dní a už je oheň na střeše. Server časopisu The New Yorker se rozepsal o tom, jak chtěl Scaramucci vyházet všechny lidi z oddělení komunikace. Drsně se vyjádřil také o hlavním poradci prezidenta Stevu Bannonovi a velmi drsně zaútočil na personálního šéfa Bílého domu Reinceho Priebuse. Toho označil za „zasraného paranoidního schizofrenika.

Trumpův šéf komunikace promluvil o kolegovi: Zasraný paranoidní schizofrenik!
Foto: Facebook D. Trump
Popisek: Donald Trump

Nový šéf komunikace Bílého domu Anthony Scaramucci se pořádně rozčílil kvůli únikům informací z okolí prezidenta Donalda Trumpa. Scaramucci je prý připraven vyhodit všechny pracovníky z odboru komunikace, pokud úniky nepřestanou. Řekl to časopisu The New Yorker. A řekl toho ještě mnohem víc.

Tvrdě zaútočil na personálního šéfa Bílého domu Reinceho Priebuse. Není prý tajemstvím, že se se Scaramuccim nemají nijak v lásce. Scaramucci prý pomýšlel na práci v Bílém domě už po zvolení Trumpa, ale Pribeus se postavil proti. Před pár dny se ale změnila situace a Trump Scaramucciho přijal. Mezi personálním šéfem Bílého domu a šéfem komunikace Bílého domu to teď pořádně vře. Scaramucci je přesvědčen, že za úniky informací může být právě Pribeus. „Reince je zasraný paranoidní schizofrenik,“ vypálil v jednu chvíli Scaramucci.

Celý článek v angličtině naleznete zde.

Prozradil také, že požádal Federální úřad pro vyšetřování, FBI, aby se zabýval únikem informací z Bílého domu. Scaramucci věří, že Pribeus v Bílém domě brzy skončí.

Stejně ostrá slova volil hlavní šéf komunikace také na Steva Bannona, klíčového poradce prezidenta Trumpa. Scaramucci má za to, že Bannon se jen snaží na sebe poutat pozornost a zneužívá k tomu prezidenta. Šéf komunikace Bílého domu ujišťuje, že se nechová stejně a nehodlá využívat prezidenta k vlastnímu zviditelnění. „Nejsem Steve Bannon a nehodlám uspokojovat jen svoje potřeby,“ rozčílil se Scaramucci s tím, že je Američan a jako vlastenec hodlá všechny své síly napnout ve prospěch prezidenta Trumpa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…