Ty buzerante, řeknete a půjdete si sednout až na dva roky? Hnutí ANO oznámilo příznivcům novinku a toto se strhlo

21.04.2016 14:12

Poté, co hnutí ANO zveřejnilo novinku, s níž ministr spravedlnosti Robert Pelikán počítá v návrhu trestního zákoníku, strhla se lavina.

Ty buzerante, řeknete a půjdete si sednout až na dva roky? Hnutí ANO oznámilo příznivcům novinku a toto se strhlo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr spravedlnosti Robert Pelikán v pořadu OVM

„Tohle se libí Prague Pride! Robert Pelikán v návrhu trestního zákona počítá s tím, že si na až dva roky půjde posedět každý, kdo nadává lidem za sexuální orientaci. Po kampani za práva duhových rodin, které se účastnil i Andrej Babiš, je to další skvělá zpráva pro LGBT komunitu,“ napsalo na svém facebookovém profilu hnutí ANO. 

„A co přijde dalšího? Zavření za to že použiju slovo černoprdelník, muslimák, nebo dělňas, když někomu řeknu, že je socka nebo když se někomu zasměju, že nemá dostatečnou inteligenci? Je až obludné jak až moc neuvěřitelní tupouni, se dokáží dopachtit a přes záda druhých doplazit k vysoké funkci...“ poznamenal v reakci uživatel Petr Novák.

Servítky si nebral ani Martin Michek. „Úplně ale zcela jste se zbláznili. Dokonale. Si děláte už z lidí úplně kozy. To není nic jiného na práci, než řešit , že někdo bude nadávat buzerantovi do buzerantů? Pošlete Pelikána do blázince nebo na převýchovu čápovi,“ uvedl.

Věcný dotaz položil Vladimír Němec: „Bude se to vztahovat i na buzny, co nadávají hetero...?“ zeptal se. Kompetentní odpovědi od hnutí se však nedočkal.

I přes vesměs kritické ohlasy uživatelů sociální sítě „lajkla“, a tím tedy zřejmě vyjádřila souhlas, více než stovka přítomných. Mezi nimi svůj komentář také sepsal Jiří Godža. „Přestože nejsem příznivcem ani voličem ANO, v tomto s ministrem plně souhlasím! Nikdo nemá právo ponižovat lidi kvůli jejich rase, etnicitě, vyznání, či sexuální orientaci! A kdo tak činí nechť je za to potrestán,“ sdělil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…