Ty ču..., už sem nejezdi, nebo ti dáme na držku. Ota Černý byl prý napaden obávaným fotbalovým bafuňářem

24.07.2017 14:21

Někdejší šéf redakce zpravodajství a sportu České televize Otakar Černý povyprávěl serveru Aktuálně.cz o incidentu, který se měl odehrát na toaletách plzeňského stadionu.

Ty ču..., už sem nejezdi, nebo ti dáme na držku. Ota Černý byl prý napaden obávaným fotbalovým bafuňářem
Foto: ceskatelevize.cz
Popisek: Ota Černý

„Ty ču..., už sem nejezdi, nebo ti dáme na držku,“ měl údajně slyšet Černý od místopředsedy Fotbalové asociace Romana Berbra. Dostat se mu mělo i zacloumání. Černý v Plzni doprovázel předsedu komise rozhodčích Michala Listkiewicze. 

Berbr měl podle Černého na sobě dlouhý kožený kabát. „Chytil mě za pravou paži a cloumal se mnou,“ popisuje Černý, jenž měl prý dostat „za mě i za Dášu“. Tak mu to měl právě Berbr říct. Dášou zřejmě myslel Dagmar Damkovou, rozhodčí a svou ženu. Černý pak podle svého vyjádření na to neřekl ani slovo. 

K incidentu mělo podle serveru Aktuálně.cz dojít v listopadu 2016, krátce po skončení ligového zápasu Plzeň–Brno. „Verzi pana Černého nechává pan místopředseda bez reakce,“ slyšel pak server Aktuálně.cz z tiskového oddělení Fotbalové asociace ČR. 

Původní text ZDE.

Černý o incidentu informoval jen tehdejšího předsedu FAČR Miroslava Peltu a majitele plzeňského klubu Tomáše Paclíka. A dočkalo se mu zajímavé odpovědi, jak uvádí. „Alespoň vidíš, s jakými lidmi já musím spolupracovat,“ uvedl Černý Peltovu odpověď. 

Nyní Černý informace zveřejňuje podle svých slov proto, že válka mezi Berbrem a jeho lidmi a proti komisi rozhodčích pod vedením Liestkiwicze graduje. 

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …