Ty čuráku, ty hovado zasraný dojebaný zfakovaný a zkurvený, vzkázal slavný hudebník šéfovi KSČM Filipovi

30.08.2017 12:52

Redaktor časopisu Reportér Tomáš Poláček pověsil na Facebook ukázku ze svého velkého rozhovoru se slavným hudebníkem Laco Déczim. V něm se od slavného jazzmana může čtenář mimo jiné dozvědět jeho názor na komunisty, který by musel být pro mládež znepřístupněn.

Ty čuráku, ty hovado zasraný dojebaný zfakovaný a zkurvený, vzkázal slavný hudebník šéfovi KSČM Filipovi
Foto: Archiv KSČM
Popisek: Vojtěch Filip

„Bejt blbej a zlej, to je nejhorší kombinace – blbí a zlí jsou komunisti,“ řekl mu prý muzikant. A pokračoval: „Když jsem v Čechách, občas v televizi zahlídnu toho Filipa a vždycky ho mám příšernou chuť zabít.“

Filip i všichni ostatní se prý tváří, jako by chtěli lidem pomáhat, ale je to jinak. „Řekl bych mu: Vy už jste přece pomáhali – natáhli jste ostnatý dráty, nastražili miny, stříleli jste lidi, tak s čím ještě chceš, ty čuráku, ty hovado zasraný dojebaný zfakovaný a zkurvený, s čím chceš ještě pomáhat, svině? Jak můžeš bejt tak drzej? To vy jste sem na dvacet let natahali Rusy…,“ pravil doslova.

A pak začal vzpomínat, jak sám prožil 21. srpen 1968.

Anketa

Má Pavel Bělobrádek pravdu v tom, že zvířata „neumřou“, nýbrž „pojdou, chcípnou, padnou, zhasnou, jsou zabita či poražena“?

29%
62%
hlasovalo: 6167 lidí

Noc, během které byla země obsazena, prý prožil na koncertě a poté v baru, kde se nad ránem od Pavla Landovského dozvěděl, že „přijeli Rusové“. „My mysleli, že to je sranda, ale po ulici už opravdu chrčely tanky a na nich takoví ti Kazaši a Uzbeci, co mysleli, že jedou dobývat Berlín,“ dodal.

Načež se zapojil do dění. „U budovy rozhlasu to pak jelo – to vezmeš majzlík, kladivo, bum, do díry vzadu v tanku, kde jsou barely s naftou, strčíš noviny, podpálíš je a tank začne hořet jak svině. Jeden majzlík jsem si taky vypůjčil, na tom nebylo nic až tak riskantního – byl jsi vzadu pod tankem, neviděli tě, zapálils noviny a hnal do prdele,“ vzpomíná.

Několik měsíců po srpnu to prý nevypadalo úplně beznadějně, ale pak se situace zcela otočila. „Pak si okupanti našli svoje české přátele, kteří jim s radostí pomáhali, a dokonce napáchali víc škody než Rusi – to oni začali dělat čistky a vyhazovat z práce slušný lidi,“ vypravoval Laco Déczi.

Následovala veselá vzpomínka na koncertní zájezd do Francie, ovšem závěr rozhovoru se opět nesl v meditativním duchu: „No a někdy hned potom se upálil Palach, ale něco ti řeknu: Za žádnej národ na světě se nevyplatí obětovat, protože co je národ? Národ je sbor blbů, na národ se vždycky vyser.“

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: jav

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…