Ty lolo! Pavel Novotný se zostra pustil do radního ČT. Kvůli slovům o ODS

31.12.2019 19:59

Člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Vadim Petrov popřál ODS do roku 2020, aby konečně našla nějaký pořádný komunikační styl a zbavila se starosty pražských Řeporyjí Pavla Novotného, který se prý této strany drží jako klíště. A Pavel Novotný členovi mediální rady hned odpověděl. Nahlédněte.

Ty lolo! Pavel Novotný se zostra pustil do radního ČT. Kvůli slovům o ODS
Foto: Repro tv.iDnes.cz
Popisek: Pavel Novotný v pořadu Rozstřel

Vadim Petrov ODS v závěru letošního roku ani trochu nešetřil. Konstatoval, že partaji schází nové nápady a její styl komunikace zavání tak velkou bezradností, až to prý Petrova bolí. Tato bezradnost je podle jeho názoru o to hrozivější, že jde o stranu, která se netajila, že si přála získat do svých rukou vládní moc.

Anketa

Prospěl spolek Milion chvilek pro demokracii České republice?

7%
93%
hlasovalo: 62899 lidí

„Nechci si dělat legraci z ODS. Pořád si myslím, že by měla být silnou politickou alternativou. Nemůžu jí odpustit, že nešla do vlády, protože si myslela, že utrhne celý bank. Její komunikační bezradnost, nedostatek invence, kreativity, neschopnost najít si současný komunikační styl mě až bolí,“ uvedl Petrov.

To se občanským demokratům podle Petrova podaří až tehdy, když konečně najdou nějaký opravdu životaschopný komunikační styl. Petrov tady sáhl ke srovnání, které by mohlo nejednoho člena ODS pobouřit. Srovnal totiž styl komunikace ODS s plakáty komunistů, které zaplavovaly ulice českých a slovenských měst po desítky let.

„ODS přeju, aby se příští rok zmátožila, něco se sebou udělala, Řeporyjce, který se na ní drží jako klíště a dělá z ní karikaturu, se zbavila a opustila tuhle údernickou a budovatelskou inspiraci,“ vypálil Petrov.

Vadim Petrov poslal vzkaz ODS

Řeporyjec Pavel Novotný (ODS) se brzy na to ozval. Dal jednoznačně najevo, že je připraven z ODS vystoupit, kdyby si to přál např. předseda strany Petr Fiala. Zásadní problém partaje však vidí v tom, že jí scházejí viditelní komunální politici, což se snaží změnit.

Petrov odvětil, že Novotný je dnes nejviditelnější tváří ODS a nemá důvod ze strany vystupovat. Problém občanských demokratů vidí Petrov právě v tom, že je právě Novotný nejviditelnější tváří partaje. Je otázka, zda si ODS přeje, by ji voliči vnímali jako takto výstřední politickou sílu.

Pavel Novotný zareagoval

Novotný však trval na tom, že Vadim Petrov nerozumí tomu, co ODS potřebuje. „Vadime, ty jsi byl vždycky spíše pro legraci, docela bych ti přál trošku střízlivosti a sebereflexe, vůbec tomu nerozumíš, ty lolo,“ napsal Novotný.

Petrov v odpovědi Novotnému popřál šťastný „Nový rok“. „Taky hezký Novy rok.“

Novotný a Petrov debatují

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…