U Roberta Fica prý bylo podezření na infarkt

14.04.2016 11:49

Skutečným důvodem, proč slovenský premiér Robert Fico nečekaně zrušil dnešní návštěvu České republiky, je zřejmě podezření na infarkt. S odvoláním na informace slovenských médií o tom píše server Novinky.cz.

U Roberta Fica prý bylo podezření na infarkt
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér SR Robert Fico

Že měl Fico podezření na infarkt, napsal server slovenského listu Denník N. „Podrobuje se vyšetření v národním ústavu srdečních a cévních nemocí na bratislavských Kramárech. V nemocnici zůstane minimálně několik hodin, pravděpodobně i na noc,“ uvedl list. Napsal také, že náhlé zdravotní potíže postihly předsedu slovenské vlády ve čtvrtek ráno, kdy měl odletět do Prahy na svoji první zahraniční cestu.

Celý text je ZDE

Server topky.sk před dnešní jedenáctou hodinou napsal, že Fica v nemocnici navštívila manželka Svetlana. „Lékař jí oznámil, že si má jít odpočinout a přijít později. Podle těchto informací to vypadá na vážnější situaci,“ uvedl server.

Premiér se údajně necítil dobře už při úterním pravidelném běhu se svým psem, proto zrušil svou účast na soudním přelíčení, kde měl vystupovat jako svědek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…