USA se mohly dohodnout s Ruskem a Čínou. Teď už ne, skončí zle. Expert o budoucnosti světa

28.03.2019 9:41 | Zprávy

Do svého pravidelného pořadu Na prahu změn si tentokrát bývalý policejní prezident a předseda Asociace nezávislých médií Stanislav Novotný pozval Jana Campbella. Navzdory svému skotskému příjmení – jak sám uvedl, získal jej díky „části rodinného stromu“ – mluví tento německý občan české národnosti, analytik, teritoriální odborník na státy střední Asie a státy bývalého SSSR a bývalý šéf pomocného programu EU na podporu technického rozvoje států bývalého SSSR a Mongolska Tacis či poradce premiérů Kyrgyzstánu, jenž působil i v Itálii, Velké Británii, Kazachstánu, Švýcarsku, Rusku, Německu, Malajsii či Číně, perfektně česky.

USA se mohly dohodnout s Ruskem a Čínou. Teď už ne, skončí zle. Expert o budoucnosti světa
Foto: Archiv
Popisek: Jan Campbell

Život pana Campbella byl tak dobrodružný a pestrý, že mu připadal jako „surfing na velkých mořských vlnách“. „Když člověk umí balancovat, vyrovnat své síly, může dojet daleko i bez motoru a stává se zajímavým objektem pro mnohé pozorovatele na pobřeží,“ poznamenal i ke svým nevšedním profesím muž, který vystudoval architekturu, stavební inženýrství, filozofii, kybernetiku a věnoval se i islámskému bankovnictví a pojištění.  
 
„Všem vždycky říkám, čtěte Jana Campbella, protože vždycky naleznete, i když nebudete souhlasit, zajímavé spojení, novou informaci, nový zdroj, inspiruje vás k jinému pohledu na problémy tohoto světa…“ řekl posluchačům moderátor Stanislav Novotný v úvodu pořadu.
 
A skutečně, jeho analýza dnešní geopolitické situace je pozoruhodná. Zároveň také odpovídá na otázku, jak zmínil i Stanislav Novotný, proč Jana Campbella ignorují média hlavního proudu. Kdyby tento expert s rozhledem promluvil třeba v České televizi, musel by se dát takový Tomáš Halík na modlení... A pan Pehe by s brekem utekl.
 
Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

12:54 Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

Můj kanál má více sledujících. Tak vysvětlil hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich, proč se krizo…