Učitelka z Valtic, ze které udělala „hvězdu“ Nora Fridrichová, se zhroutila

05.02.2016 10:51

Kauza návštěvy prezidenta Miloše Zemana na střední škole ve Valticích zřejmě dosáhla smutného vrcholu. Učitelka, která se se studenty připravovala na setkání s prezidentem, se zhroutila. Na vině je zřejmě mediální tlak. A osobní problémy. Informuje o tom deník Právo.

Učitelka z Valtic, ze které udělala „hvězdu“ Nora Fridrichová, se zhroutila
Foto: David Daniel
Popisek: Miloš Zeman v Tišnově

Učitelku společenských věd ve Valticích proslavila Nora Fridrichová v reportáži pro pořad České televize 168 hodin. V ní byla zachycena debata mladých lidí s prezidentem Zemanem. Předem připravené dotazy četli studenti z papírků. Měli dopředu určené pořadí, v němž směli dotazy klást. Žáci se ptali, proč Česká televize předkládá občanům zmanipulované informace.

Paní učitelka se na konci týdne zhroutila. „Paní učitelka se zhroutila, zítra má jít na podrobné zdravotní vyšetření. Má navíc nějaké dlouhodobější problémy a já bych byla velmi ráda, kdyby ten hon na ni už konečně skončil, protože to může špatně dopadnout. Nikdy bych nevěřila, že v demokratickém státě lze takto někoho zlikvidovat,“ řekla včera deníku ředitelka Střední vinařské školy ve Valticích Ivana Machovcová.

Z toho, co v této kauze zažila, je prý paní ředitelka šokovaná. Její kolegyně je na pokraji sil, vypnula si telefon a odmítá komunikovat.

Dotazy si ale žáci ve věku 15 a 16 let připravili sami, novináře o tom opakovaně ujišťovala sama ředitelka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…