Údajnému autorovi fotky koupajících se muslimek prý zatrhli Facebook. Přeci jen se ale zachovalo, co napsal

15.07.2017 13:58

Muž, který vyfotil muslimky v údajných burkinách v bazénu, promluvil. Jeho slova pak na sociální síti Facebook byla prý zablokována, přinesla je tak na serveru iDnes.cz jedna blogerka.

Údajnému autorovi fotky koupajících se muslimek prý zatrhli Facebook. Přeci jen se ale zachovalo, co napsal
Foto: Archiv
Popisek: Ženy v burkinách

O koupání dvou žen v burkinách v plaveckém areálu v Čestlicích se minulý týden řeklo mnohé. „Facebook mně zablokoval můj profil. Jediným důvodem bylo, že jsem vyfotil ty dvě muslimky v abájích v bazénu a sdílel je na svém profilu. Než mě zablokovali, tak mě kontaktoval novinář z MF Dnes, kterému jsem takto odpověděl na jeho otázky,“ popsal pak údajně autor snímku.

Fotografie podle slov autora vznikla proto, že se jeho žena v akvaparku necítila bezpečně s dětmi. „Zaslechla nás rodina sedící vedle a paní nám prozradila, že na to už upozorňovala před nějakým časem a plavčík jí řekl, že má od vedení zakázáno cokoliv dělat. Dále nám prozradila, že minule jejich muži zálibně pozorovali děti v brouzdališti s rukama ve volných kraťasech a hráli si s nádobíčkem, na to plavčík prý taky nesmí reagovat,“ popsal autor. 
 
Podle jeho slov však ženy neměly burkiny, neboť nebyly tak přiléhavé, jak je prezentováno. Jedna z nich prý měla regulérní nikáb. „Rozhodně nesplňoval to, co aquapark prezentuje v prohlášení,“ uvedl autor fotografie. Obojí pak podle něj vypadalo tak, jako by ženy přišly rovnou z ulice, čímž porušovaly hygienická pravidla. Zároveň oděv vnímá jako náboženský symbol, jenž prezentuje nesvobodnou vůli vyznavačů islámské ideologie.
  • Původní text ZDE
„Nelíbí se mi tento vkrádající se trend politické korektnosti, který salámovou metodou ničí vše, co je zde hezké, jen z důvodu tolerance islámu. Podívejte se na ty problémy s muslimy v západních zemích a je to jen tím, že k nim byli tolerantní a oni jim to vrací po svém: no go zóny, muslimské děti napadají děti původních obyvatel ve školách atd. Já jako otec, který má zodpovědnost za budoucnost svých dětí, toto prostě tolerovat nebudu,“ zmínil rázně. A uvedl, že sice nemusí být všichni špatní, ale pokud má člověk pytel shnilých brambor, jednu zdravou hledat nebude, ale vyhodí jej celý. 

Mnoho lidí jej pak za jeho názor pochválilo, tvrdí. Našli se však i tací, kteří mu naopak i vyhrožovali, dodal s tím, že jich bylo minimum. „Sluníčkáři, pseudohumanisti, islamofilové a jim podobní vítači s nižším IQ a bez pudu sebezáchovy podporují porušování základních lidských práv a svobod. Protože islám není svoboda, islám je fašisticko-náboženská Ideologie, která jen striktně přikazuje. A dále podporují šíření fyzického týrání těch zahalených chudinek. Protože tyto hábity byly právě vymyšleny tak, aby veškeré násilí bylo zahaleno. Hnisající modřiny z výchovy ženy k obrazu islámu jsou také důvodem přikázanému zahalování. A následně hygienickému riziku,“ uzavřel.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …