Udělaj z tebe blbce, zrůdu... Jiří Krampol o Nohavicovi, Zemanovi a majoru Zemanovi

07.11.2018 13:47

Na XTV.cz byl hostem Xavera Veselého herec a dabér Jiří Krampol. S moderátorem se věnoval jak své herecké kariéře, tak současné výši důchodů. „Tady kdybych měl bejt živej já z důchodu, tak v králičím kožichu po Heleně Růžičkový s dvouma krabicáka jsem pod Libeňským mostem,“ řekl. A okomentoval i Jarka Nohavicu a opřel se do neomarxistů.

Udělaj z tebe blbce, zrůdu... Jiří Krampol o Nohavicovi, Zemanovi a majoru Zemanovi
Foto: hns
Popisek: Jiří Krampol

Veselý herci pogratuloval k vyznamenání od prezidenta, ale jako první se pustil do jiné ceny, ceny pro Jarka Nohavicu. „Mně na tom vadí to, že si furt někdo plete... že to spojuje s politikou,“ řekl Krampol a dodal: „To je cena jako taková, já nevím, z jakého důvodu by si nevzal Puškinovu cenu.“ Pak se Veselý tématicky přesunul ke Krampolově působení v seriálu 30 případů majora Zemana a zeptal se, zda to nevnímá jako chybu. Herec odvětil, že už několikrát odpovídal, ale že si kritici představují, že tenkrát si snad role vybírali. „My jsme byli zaprvé šťastní, že vůbec něco točíme,“ řekl.

Ze vzpomínek na dobu, kdy Krampol hrál ve filmech přešli na dnešek. „Ta doba je blbá v jedný věci. Že se všechno může a že se to zneužívá strašným způsobem. Blbý je, že si může cokoliv kdokoliv o komkoliv vymyslet, napsat a zveřejnit. A udělá z tebe, co chce, co bude chtít, jakoukoliv zrůdu,“ prohlásil Jiří Krampol o dnešku. Uznal, že některé věci jsou dnes lepší, například možnost cestovat, ale doplnil, že doba byla hrozná, ale lidé měli k sobě blíž, vzhledem k tomu, že nic neměli.

Anketa

Podporujete prezidenta USA Donalda Trumpa? (Hlasování od 7.11.2018)

80%
20%
hlasovalo: 6527 lidí

Krampol také komentoval důchody a poslanecké platy, respektive jejich zvýšení. Výše důchodů a hlavně výše činží v hlavním městě mu přijde nespravedlivá. Uvedl, že jeho známí se museli vystěhovat, protože jejich důchod na činži ani nestačil. A to přitom nebydleli v luxusních bytech. Veselý se ho pak zeptal, proč se tak často v médiích rozčílí u sociálních témat. „Protože si pamatuju, když jsem byl malej, jakej byl vztah ke starejm lidem,“ odpověděl. Uvedl příklad své známé z Emirátů, kde nejsou domovy důchodců a o staré se stará rodina. „Tady kdybych měl bejt živej já z důchodu, tak v králičím kožichu po Heleně Růžičkový s dvouma krabicáka jsem pod Libeňským mostem,“ popsal hypotetickou situaci.

Komentoval také Miloše Zemana a demokracii. Citoval básníka Hiršala, který prohlásil, že v v demokracii se naše názory rozcházejí jako přátelé. A pustil se do těch, co odsuzují lidi za to, koho volí. Připadají mu jako neomarxisti. „Ježiš, ať si dělá každej, co chce kdo chce. Co je komu do toho, koho já budu volit?“ ohradil se Krampol. O Zemanovi řekl, že společnost samozřejmě rozděluje, a že to je špatně. Veselý se také optal na Krampolův názor na Jaromíra Soukupa, moderátora a ředitele TV Barrandov. Krampol řekl, že je svým způsobem dobrý moderátor, ale že by se měly vzít nůžky a počet pořadů by to chtělo snížit. „Já mu do toho nechci kecat,“ dodal ještě na vysvětlenou.

Celá záznam pořadu ZDE:

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…